Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Waarom de Uvex Ventraxion handschoen de perfecte pasvorm heeft

Zijn de vingertoppen van je handschoenen altijd net wat te lang en zit een maatje kleiner net weer wat te strak om je hand? Deze struggle begrijpt Uvex. Daarom heeft Uvex een nieuwe, innovatieve handschoen gelanceerd, namelijk de Uvex Ventraxion! Wat er zo bijzonder aan is, lees je in deze blog.


De juiste pasvorm 

Door de innovatieve 4D-stretchcombinatie zet de Uvex Ventraxion een nieuwe standaard neer op het gebied van flexibiliteit. De handschoen past zich zo perfect aan, aan de hand van de ruiter, dat de Uvex Ventraxion “slechts” in 5 maten verkrijgbaar is. Dit komt door de briljante manier waarop deze handschoen door Uvex is ontworpen. Hij heeft namelijk een speciale pasvorm en in combinatie met de multidimensionale flexibiliteit van het materiaal, zorgt dat ervoor dat de handschoen zich perfect aanpast aan de hand van de ruiter. Zelfs al zouden je nagels iets gegroeid zijn, dan nog past de handschoen perfect. 

Als een tweede huid 

De Uvex Ventraxion is gemaakt van ademend materiaal en zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Deze handschoen is daardoor een ideale rijhandschoen voor alle seizoenen. Het nieuwe soft-touch materiaal dat in de contactzones van de handschoen wordt gebruikt, zorgt ervoor dat de hand van de ruiter de nodige ondersteuning krijgt en tegelijkertijd soepel en gevoelig blijft. Het materiaal voelt als een tweede huid. Daarbij zijn de handschoenen extra geschikt voor ruiters die hun smartphone niet los kunnen laten. Op de vingertoppen van de handschoen zit namelijk comfortabel, soft-touch materiaal waardoor het touchscreen reageert op je aanraking.

Bestel hier je eigen paar Uvex Ventraxion!


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.