Terug naar overzicht

Click en go met GoLeyGo

maandag, 30 maart 2020

Heb jij er ook zo een op stal? Een paard dat lastig te pakken is in de weide? En je al blij bent dat je bij hem in de buurt kan komen. En net wanneer je het touw wil vastklikken aan het halster, je mis klikt en die sneaky basterd er toch weer vandoor schiet? Ben je iedere keer weer onnodig aan het worstelen met het halstertouw vast te klikken aan het halster? Of dat er weer zand in de musketon zit en je het clipje niet meer open krijgt? Voor al die kleine 'aargh' momenten heeft GoLeyGo dé oplossing. Nieuwsgierig geworden? Je leest er alles over in deze blog.

Hoe werkt het?

Het unieke en innovatieve GoLeyGo systeem werkt door middel van een magneet dat in het halstertouw zit. Hierdoor klikt het 2 meter lange touw zich automatisch vast aan het halster. Supersimpel! Het enige dat je nodig hebt is de GoLeyGo adapter pin met het bijbehorende halstertouw. De pin bevestig je standaard aan het halster. Wanneer jij je paard wil pakken en dus het halstertouw wil bevestigen, houd je het uiteinde van het halstertouw bij de pin. De pin schuift dankzij de magnetische werking supersnel en makkelijk in het halstertouw en zit vast. Zo vast dat de magneet tot 350 kilo gewicht als tegendruk aan kan.

Het halster is compleet met adapter pin te verkrijgen, maar de adapter pins zijn ook los verkrijgbaar. Hierdoor kan je ze aan al je favoriete halsters, met een ring van max.6 mm, hangen! Het paard heeft door het kleine formaat van de geen last van de pin wanneer hij niet aan het halstertouw vast geklikt zit.

Snel en veilig

Naast het feit dat het supermakkelijk en goed werkt, is het ook nog eens veilig! Je kunt het zien als een verbeterde versie van de welbekende paniek haak die al een heel aantal jaren te verkrijgen is. Echter werkt het GoLeyGo systeem veel sneller met vast- en loskoppelen, waardoor het zeker met de vlugge paarden erg goed van pas kan komen. Wanneer je zo’n vlug paard hebt in de wei, dan weten we allemaal… iedere seconde telt tijdens het aanklikken van het touw! Met een paniekhaak is het al helemaal een serieuze opgave! Ook bij het buiten en binnen zetten van meerdere paarden werkt GoLeyGo supersnel en makkelijk. Je zorgt ervoor dat ieder paard een adapter pin aan zijn halster heeft hangen waardoor je maar één touw nodig hebt. Vooral met het naar binnen zetten is het i-de-aal! Doordat het halstertouw zich praktisch automatisch aan het halster vastklikt. kun je makkelijk en snel een paard uit de groep halen.

Ben je bang dat het touw zomaar los klikt bij lichte spanning op het touw? No worries! De sluiting heeft, zoals eerder genoemd, een breekpunt bij een trekkracht van 350 kg. In een panieksituatie, om ongelukken te voorkomen, kun je er ook voor kiezen om met één hand de sluiting te openen en je paard los te maken. Kortom, dit is een echte must-have voor iedere paardenbezitter die van gemak en veiligheid houdt!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!