Terug naar overzicht

Epplejeck Kür op muziek

dinsdag, 28 april 2020

Normaal gesproken begint het outdoorseizoen op 1 april. De wedstrijden zijn de komende tijd afgelast om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hier staan wij honderd procent achter! Om toch iedereen te helpen die fit wil blijven, wedstrijden wil rijden of graag een uitdaging aan wil gaan, hebben wij samen met We All Ride de enige echte "Epplejeck Kür op muziek" georganiseerd! Of je nu je eigen paard hebt of niet, beginner of gevorderd bent, iedereen mag meedoen met deze wedstrijd. Heb jij altijd al je eigen kür willen rijden of geniet je enorm van het mooie geheel? Dit is je kans om het echt te doen!

Epplejeck Kür op muziek at home is een wedstrijd waarbij je je eigen dressuurproef op muziek gaat uitwerken om hem vervolgens te rijden in je eigen rijbaan. Laat je proef filmen, bewerk de video door er muziek onder te zetten en upload de video vervolgens op het platform van WeAllRide. Een professionele jury beoordeelt online je proef en geeft feedback waar je vervolgens weer mee aan de slag kunt. Je gaat dus thuis de competitie aan met ruiters/amazones uit o.a. heel Nederland, België en Luxemburg! 

Prijzenpakket

Uiteraard zorgt Epplejeck ook voor leuke prijzen. In deze competitie wordt er per klasse een eigen ranking opgemaakt, paarden en pony’s strijden tegen elkaar.
Het prijzenpakket* per klasse is als volgt:
1e prijs: Epplejeck cadeaubon t.w.v. €50,-
2e prijs: Epplejeck cadeaubon t.w.v. €40,-
3e prijs: Epplejeck cadeaubon t.w.v. €30,-
4e prijs: Epplejeck cadeaubon t.w.v. €20,- 
5e prijs: Epplejeck cadeaubon t.w.v. €10,-

*per 4 deelnemers zal er een prijs beschikbaar worden gesteld tot een maximum van 5 prijzen per klasse.

Extra prijzen

Voor de kür met de best passende muziek en het mooiste geheel, stellen we nog een extra prijs ter beschikking, namelijk een mooie kledingset van het merk Quur t.w.v. ruim €200,-! De set bestaat uit een rijbroek, shirt of vest, handschoenen en sokken. Dus zorg dat jij en je paard er spik en span uitzien op de video!

Daarnaast wint degene met de meeste punten over alle klassen een SaddleClip van Equestic!

Meedoen

Ben je helemaal enthousiast en wil je meer informatie over de deelname aan de Epplejeck Kür op muziek? Op het platform van WeAllRide vind je alle informatie en kun je je kür insturen. Meer informatie.
Direct inschrijven? Klik dan hier.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!