Terug naar overzicht

New in stock: VEREDUS

dinsdag, 22 september 2020

Wij hebben een nieuw merk toegevoegd aan ons assortiment: Veredus! In de jaren 90 is dit Italiaanse merk begonnen aan hun spring- en dressuurlijn. Ondertussen is Veredus wereldwijd bekend en gewaardeerd voor de optimale bescherming van sportpaarden.


Veredus is op dit moment de grootste wereldwijde speler op het gebied van hoge kwaliteit paardensport uitrusting. Ze kiezen handmatig de juiste stoffen uit, zodat topkwaliteit gewaarborgd blijft. Ook geven ze elk detail en elke stap in het productieproces extra aandacht. Zo zijn ze betrokken in het ontwerp, de testfase en zelfs tijdens het verpakken van de producten. Hierdoor schept Veredus een band en krijgen ze extra vertrouwen in de producten. Ze staan garant voor kwaliteit en bescherming van jouw paard. 

De pees- en kogelbeschermers die wij in het assortiment hebben, zijn anatomisch gevormd, schokabsorberend, ventilerend en hebben een gemakkelijke sluiting. De beschermers worden gemaakt met onder andere gel en carbon. Carbon is een sterke stof die haast onbreekbaar is. De peesbeschermers ogen chique, klassiek en stoer. Doordat er gelet wordt op elk klein detail heeft de beschermer het perfecte balans gevonden in less is more.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!