Terug naar overzicht

On it's way: Epplejeck Lochristi!

vrijdag, 12 februari 2021

Wat gaat de tijd toch snel: het vijftiende filiaal is alweer op komst. Deze keer hadden wij jullie weer hints gegeven om het te raden. Als echte detectives en Wie Is De Mol kandidaten gingen jullie op zoek naar wat de hint kon betekenen. Btw, wie is volgens jullie de mol dit jaar?

Breaking News

Op 8 februari om half negen ’s avonds kwamen wij met dit wereldnieuws: Epplejeck filiaal nummer vijftien. Duitsland en Emmen waren werden verassend vaak genoemd. Maar ‘huh?’ dachten wij, dat is namelijk helemaal in de verkeerde richting.

Waar K3omt toch dat filiaal?

We moesten jullie toch een beetje helpen. Laten we beginnen bij het land. Waar denken we aan als we aan België denken? Patat (of is het friet), Manneke pis, een pintje en Studio 100. Maar wacht eens even… K3! Met hun hit Oya Lélé is het altijd een feest, of je de hint begrijpt of niet.

Het is geen sssslang

Hint nummer drie: Het Loch ness monster met Fristi. In bed lag één van mijn collega’s te scrollen en zag vol overtuiging ‘Sneek’’ voorbij komen. Hoe komen ze toch aan Sneek? Blijkbaar lijkt het prachtige mysterie in Schotland op een slang en heeft Fristi iets te maken met het fris zijn, wat weer te maken heeft met de Elfstedentocht. Niets is minder waar. Ons prachtige plaatje was namelijk een rebus! Het Loch ness monster + Fristi – een paar letters = Lochristi!


Binnenkort: Epplejeck Lochristi (Gent)!

In de avond van 11 februari werd de locatie van ons 15e filiaal eindelijk bekend gemaakt. We gaan naar lochristi! Gelukkig was bijna iedereen, als het niet meer is, net zo enthousiast als ons. Houd onze Facebook en website in de gaten om up-to-date te blijven. En zoals K3 zei: 'Oya! Oye''!Nummer vijftien van Epplejeck en nummer twee van België. Wij hebben er zin in! Zou je ons team willen versterken, bekijk dan hier alle vacatures.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!