Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Hoefgereedschap voor paardenhoeven

Te lange hoeven is niet goed voor je paard en kan er ook voor zorgen dat je paard er last van krijgt. Tussen de bezoeken van de hoefsmid door kan je zelf ook de hoeven van een paard bijhouden mits je ervaring erin hebt. Om de hoeven van je paard te onderhouden, vind je in het assortiment hoefgereedschap van merken zoals Aesculap, F.R.A en ons eigen huismerk Epplejeck.

Verschillende soorten paardenhoefgereedschappen

Wanneer je de hoefrand licht wil bijwerken, kan je het beste een hoefrasp gebruiken. Ideaal om scheurtjes en ongelijkmatigheden weg te werken van gebrokkelde hoeven. Om je paard echt te bekappen vind je verschillende hoef nijptangen. Hoef je alleen maar een klein randje van de hoef weg te snijden? Dan is een hoefmes of hoefrennet, de perfecte manier om de hoeven bij te werken.

Hoefgereedschap voor paardenhoeven online bestellen

Gereedschap om de paardenhoeven bij te werken bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!