Wensenlijst Categorieën

Kadobonnen

1 product gevonden

Cadeaubon Epplejeck bestellen

Weet je het echt niet? Heb je de hele website al doorgezocht en zelfs bij onze cadeauartikelen gekeken? No worries! Geef een cadeaubon van Epplejeck cadeau. Super safe en altijd een succes! Zo kan de cadeauontvanger zelf iets leuks uitkiezen op onze website of in één van onze superstores. Je kunt kiezen uit bedragen van €2,50, €5, €10, €20, €50, en €100. Deze online cadeaubonnen bestaan uit papier en dienen in één keer opgemaakt te worden. 


Bedenk jij je ook altijd net te laat dat je nog een cadeaubon ergens hebt liggen? Of is de geldigheidsdatum net verstreken? Bij cadeaubonnen van Epplejeck hoef je je daar geen zorgen over te maken. De Epplejeck kadobonnen zijn onbeperkt geldig. Je kunt deze dus gerust in je portemonnee bewaren voor een volgend bezoek.

In onze filialen kun je een Epplejeck cadeaupasje aanschaffen en zelf bepalen hoeveel tegoed je er op wilt zetten. De gelukkige ontvanger kan vervolgens het tegoed helemaal, of in delen opmaken. Dit pasje kun je online en in onze filialen opmaken. Vul tijdens het online bestellen bij je winkelwagen overzicht de code van je cadeaupasje in bij promotiecode. Klik vervolgens op toepassen en de waarde die op het cadeaupasje staat zal automatisch van het totaalbedrag verminderd worden.

Epplejeck deelt cookies uit. Sorry, niet in de vorm van Jecky haar favoriete chocoladekoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website jouw ingestelde gegevens en voorkeuren bewaard, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Super handig toch en je merkt er helemaal niets van!