Hofman

9 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Hofman
  • Meerdere filters mogelijk

Hofman Animal Care

Hofman Animal Care is al meer dan 30 jaar de specialist in ontwikkeling, verkoop, distributie en service van een breed assortiment aan dierbenodigdheden. Hofman heeft de expertise in dierbenodigdheden met de jaren opgebouwd en ontwikkelt. Dit blijven ze doen voor huis- en landbouwhuisdieren. De kennis die Hofman heeft over diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, verzorgingsproducten en plaagdiermanagement vullen ze aan met uitgebreide verkoopondersteuning. Sinds 1987 heeft Hofman al een uitstekend gevoel voor productinnovaties en service concepten. Samen met ruim 70 medewerkers vormen zij een internationale opererende operatie. Hofman is een One-stop shopping, dit betekend dat alle benodigdheden voor jou huis- of landbouwhuisdier nodigt hebt, kan vinden bij Hofman. Producten zoals Paardenshampoo, een hooibal, een dazenval of mestvorken!

Hofman Animal Care producten shoppen bij Epplejeck

Ben je opzoek naar benodigdheden voor jou en jouw paard? Dan is dit makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever wat extra informatie over de dierbenodigdheden door van onze medewerkers? Kom dan shoppen in één van onze filialen!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Hofman
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!