Horslyx

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Horslyx
  • Meerdere filters mogelijk

Horselyx

Hoe wordt Horselyx gemaakt?

Horselyx is natuurlijk bekend van zijn voederblokken en licks, maar hoe worden deze nou gemaakt? Er zijn 3 methodes die gebruikt worden om de voederbakken en licks van Horselyx te maken. De eerste methode is het persen, bij deze methode worden de ingrediënten en binmiddelen gemixt en geperst tot een kant-en-klaar blok. De tweede methode is het chemisch uitharden, bij deze methode wordt er een vloeistof toegevoegd zodat er een exothermische reactie ontstaat, door deze reactie wordt het eindproduct hard en bros. De laatste methode is het koken, deze methode wordt exclusief bij Horselyx gebruikt en bevat geen chemische bind- of vulmiddelen. Bij deze methode worden de basisingrediënten gekookt tot een stroperige substantie waarbij de suiker kristaliseert. Zodra het mengsel afkoelt worden er vitaminen, sporenelementen en mineralen toegevoegd.

Horselyx kopen bij Epplejeck

Wil jij een horselyx voederbak of lick kopen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever komen passen in de winkel? Geen probleem, kom gerust langs in één van onze filialen!


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Horslyx
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!