Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De toffe zomercollectie 2022 van QHP

De gloednieuwe zomercollectie van QHP staat niet alleen online maar liggen ook in de winkels. Met de leukste spullen voor niet alleen de ruiter maar ook het paard, ga je een sportieve zomer tegemoet. In deze blog lichten wij de zomercollectie uit!

QHP collectie ss22

De zomercollectie voor ruiter

Tops

Van trainingsshirts en tops kan je niet genoeg hebben. Het trainingsshirt QHP Viviene is een echte must have! Voorzien van een koele stof voor de warmere zomerdagen en het trainingsshirt is ook nog eens mouwloos. Door de korte rits ziet deze top er leuk uit.

Ben je fan van shirts met een toffe print? Dan is het QHP shirt Pascal de perfecte match! Het shirt heeft luchtige mouwtjes en heeft een stoere all-over luipaardprint. Voor de koelere zomerdagen heeft QHP een trainingsshirt met lange mouwen. Dankzij de mesh en UV-werende stof, is dit het perfecte trainingsshirt met lange mouwen.
QHP tops ss22

Vesten

Is het een frisse zomerdag? Geen probleem! QHP heeft een toffe vesten en softshell jassen in de nieuwste collectie. Het vest Nofa ziet er chique uit met een aansluitende pasvorm en diamantvormige stiksel. Draag je liever een softshell, dan is de jas Lieke de juiste match voor jou. Waterafstotend, winddicht en ademend.
QHP vesten ss22

Rijbroeken

Voor alle legging lover is de rijlegging QHP Kathleen, de must have voor deze zomer. Hij is super comfy, heeft een full-seat grip en een echte eyecatcher door de kruislingse hoge taille. Ben je meer fan van een rijbroek? Met de rijbroek Eliza ga je voor een klassieke zomerse look. Voor de liefhebbers van blingbling heb je de rijbroek Tara. Met strass steentjes als details, straal jij tijdens de training.
QHP rijbroeken ss22

Wedstrijd

Ook voor wedstrijdkleding ben je bij QHP aan het juiste adres. Ga opvallend de ring in met de QHP rijjas Novén. De mesh-inzet zorgt voor een optimale vocht- en warmteregulatie is de rijjas ideaal voor de warmere dagen. Verkrijgbaar in de toffe kleur steel blue. Combineer het jasje met showshirt Xandra voor een sportieve look. Dit wedstrijdshirt heeft een all-over diamantprint en is gemaakt van een luchtige UV-werende stof. Een echte must have!
qhp Wedstrijd ss22

De zomercollectie voor het paard

Dekens

Een must have voor elke zomer: de vliegendeken. Pak jij je paard het liefst helemaal in? Ga dan voor de vliegendeken collection. Deze vliegendeken met fijne maas heeft een afneembare hals en kap. De ideale deken waar je het hele seizoen mee kunt! Voor een optimale bescherming zit je goed met de vliegendeken collection combo. De bovenkant van deze deken is waterdicht waardoor de rug en hals van je paard droog blijven bij wisselvallig weer.
QHP vliegendeken

Geen vliegen, maar akelig weer? Ga voor de waterdichte deken turnout collection in een zomers printje! Veulentje in de wei? Bescherm hem of haar met de 100 grams veulendeken turnout collection.
qhp veulendeken

Havana set

Havana ooh la-la! De Havana set is voor de échte setjeslovers. Satijn en diamantvormige stiksels, chiquer wordt het toch niet? Het zadeldek en de matchy beenbeschermers zijn verkrijgbaar in vele zomerse kleurtjes. Wij kunnen niet kiezen!
QHP Havana Set

Bekijk hier de hele collectie van QHP!

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.