Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

QUUR | Get out of your comfort zone

#confidentquur | Voel jij je altijd helemaal goed in jouw basic rijoutfit, maar is het toch tijd om er een schepje bovenop te doen? Misschien een subtiel detail, of een compleet nieuwe print? Goed nieuws! De nieuwe collectie van Quur laat ons opnieuw stralen met te gekke basics, toffe prints en nieuwe kleuren. En dit keer hebben ze ook aan alle mannelijke ruiters gedacht met een complete mannen collectie. Hoe tof is dat!?

Quur collectie aw22

De Quur collectie

Voor zowel een nieuwe casual trui als een complete rijoutfit, voor mannen en voor vrouwen. Jij bedenkt het, Quur heeft het! Kom jij je comfort zone uit met de kleuren oranje, roze of rood? Of ga je liever voor een oranje detail op onze basic kleuren groen en blauw? Wat jouw keuze ook wordt, een perfecte outfit is gegarandeerd. Deze collectie is ideaal voor de aankomende koudere dagen, met haar lange winterjassen, softshelrijbroeken, warme hoodies, stijlvolle vesten en heerlijke lange mouwen trainingsshirt ga jij goed voorbereid de winter in.

Quur Mens

Alle mannen verzamelen! Truien, vesten, jassen, shirts, polo’s en rijbroeken. Laten we beginnen bij het lange mouwen trainingsshirt, de QEndi. Dit super comfortabele trainingsshirt is gemaakt van een sneldrogende elastische stof en is verkrijgbaar in het donkerblauw en donkergroen. Het katoenen korte mouwen shirt QEvan is verkrijgbaar in het donkerblauw, donkergroen en oranje en heeft een klassieke Quur print op de voorzijde. Heb je liever een basic shirt zonder print? Dan is de QElmo een uitstekend alternatief! Voor een polo kan je een kijkje nemen naar de QElton.
Quur Mannen shirts

De QElijay is de ultieme hoodie voor relaxen, sporten en natuurlijk in het zadel! Met de zachte, fleece binnen voering en fijne pasvorm wordt dit gegarandeerd jouw nieuwe favoriet. Deze trui is beschikbaar in het oranje, donkerblauw en donkergroen (Ik hoor jullie denken dames, en ja, je kan deze truien ook zeker aanschaffen als je die ultra comfortabele boyfriend fit hoodie wilt). Ga je liever voor en vest? Kijk dan eens naar de Qebert, hetzelfde recept, maar dan met rits. Voor een lekkere warme winterjas is de QEloy een uitstekende keuze. Combineer deze bovenkleding met één van onze mannen rijbroeken.
Quur Mannen vest 

Quur Womens

Oké, maar hoe gaaf is de nieuwe vrouwen collectie van Quur? Elke keer weten ze ons weer te verrassen. Dit keer met een stijlvolle oranje touch. De ultieme uitschieter van deze collectie is zonder twijfel de QElodie, met haar unieke oranje print. En als je het hebt over een print, dan kan de QEvita ook direct op jouw lijstje. Met haar toffe ‘chains’ print en diverse kleuren maak je je basic outfit toch net even anders.

Natuurlijk zijn er ook effen lange mouwen trainingsshirts, namelijk de QElynne en de QEby. Beide modellen zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren: oranje, rood, roze, donkerblauw en donkergroen.
quur vrouwen trainingsshirts 

Voor een fijne casual fit is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar de QElisabeth. Deze katoenen coltrui is afgewerkt met shiny details en prachtige knoopjes bij de mouwuiteinden. Met haar heerlijke fitting en stijlvolle uitstraling is dit een perfecte trui voor een dagje uit, beschikbaar in het donkerblauw en donkergroen.
quur vrouwen coltruien 

Dan door naar de vesten en truien. Te beginnen met de QEileen, een elegant dames vest met prachtige glanzende padding aan de voor- en achterzijde. Dit vest is beschikbaar in donkerblauw, donkergroen, rood en roze. Ga je liever voor een meer basic variant? Dan is de QEspen, verkrijgbaar in het donkerblauw en donkergroen, een uitstekende optie!

De QEmeli is by far het zachtste vest welke ik ooit heb gedragen en met haar praktische twee-weg ritssluiting met luxe afgewerkte details is hij ook nog eens super classy. Dit fijne vest is beschikbaar in het donkerblauw, donkergroen, oranje en roze. Welke kies jij?
quur vrouwen vesten 

Gewoon even toen aan een lekker ‘Ik blijf vandaag de hele dag op de bank hangen’ trui? Found it! De QEfi heeft alles wat jij nodig hebt; grote kangoeroezak, fijne binnen voering, korte ritssluiting bij de hals en fijne hood. Beschikbaar in het donkerblauw en donkergroen. Voor een lekker alledaagse casual trui is de QElyka, beschikbaar in het rood, donkergroen en donkerblauw, een goede optie.
quur vrouwen truien 

Quur Jassen

Eindelijk! Jassen in alle lengtes, in de kleuren donkergroen en donkerblauw. Alle jassen hebben een 2-weg ritssluiting met kinbeschermer en capuchon met elastisch aansnoerkoord met stopper. Laten we beginnen bij het kortste model, de QEvyn. Het midden model, de QEsli en tot slot het langste model, de QElva. Wat is jouw favoriete lengte?
quur vrouwen jassen

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.