Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

4 tips voor een opgeruimde zadelkast

Eerlijk, hoe lang hou jij je zadelkast of kamer netjes nadat je hem hebt opgeruimd? Juist, niet heel lang dus. Droom jij ook van een opgeruimde zadelkast maar weet je niet waar je moet beginnen? We got you, in deze blog geven wij jou tips voor nette zadelkast.

Opgeruimde zadelkast

Hoe ruim je de zadelkast op

Het allerbelangrijkste om te doen is nadat je alles hebt opgeruimd het ook netjes te houden, klinkt eenvoudig toch? Maar in de realiteit ga je toch snel alles weer in dat ene hoekje gooien. Daarom hebben wij hierbij alvast de eerste en beste tip!

Opbergzak van Horsegear

Met de opbergzak van Horsegear hang je bijvoorbeeld eenvoudig jouw beenbeschermers overzichtelijk op. Het fijne hieraan is ook nog eens dat je niet meer je beenbeschermers kwijtraakt, ze liggen namelijk allemaal bij elkaar. De bovenzijde van de vakken is voorzien van elastiek zodat de spullen goed blijven zitten. Met 12 of 24 vakken heb je genoeg ruimte om je spullen op te bergen. Bekijk hier alle opbergzakken voor je zadelkamer!

Naast opbergzakken kan je ook handige opbergbakken halen voor al je kleine spullen zoals shampoo, lederverzorgingspullen en andere verzorgingsproducten die niet meer in een poetskist passen.

Hoofdstelhanger

Kan je ook niet genoeg krijgen van al die leukste halsters of heb je ook meerdere hoofdstellen in je kast? Hang ze allemaal netjes op aan speciale hoofdstelhangers. Door de verschillende soorten hangers, vind je de perfecte hanger voor je hoofdstel of halster.

Zadeldrager

Een zadeldrager is eigenlijk niet meer te missen in een zadelkast of zadelkamer. Wanneer je te weinig ruimte hebt in je kast voor een zadeldrager, kan je kiezen voor een zadelbok. Een tip van flip, heb je te weinig ruimte voor al je dekjes. Ook je zadeldekken kan je neerhangen op een zadelbok. Helemaal handig voor als ze nat zijn van het zweet.

Uitzoeken

Misschien niet het leukste klusje, alleen wanneer je eens in de drie maanden je spullen even uitzoekt hou je alles netjes bij. Plus zo weet je ook gelijk wat bijvoorbeeld bijna op is en wat er gehaald moet worden. Kan je gelijk jezelf belonen door lekker te shoppen.

Met deze tips heb jij gegarandeerd een opgeruimde zadelkast!

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.