Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De 5 favorieten van EJ’er Lieve

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten de EJ’ers zelf voor hun paard(en) gebruiken? In de 5 favorieten van, lichten onze medewerkers producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt EJ’er Lieve wat haar favoriete artikelen zijn!

De vijf favorieten van EJ'er Lieve

Daar ben ik dan: het social media meisje van Epplejeck. Maar wie ben ik dan? Mijn naam is Lieve, wonend in Groningen en natuurlijk werkzaam bij Epplejeck. Vroeger heb ik paardgereden, maar ik ben een tijdje geleden gestopt. Nu liggen mijn hobby’s vooral bij fashion, kunst en ben ik enorm fan van één bepaalde artiest. Als je goed oplet, zou je kunnen zien dat hij wel eens een keer voorbijkomt… Anyway, hierbij de top 5 producten van iemand die niet (meer) paardrijdt:

1.Zadeldek Barato Plain

Quiet Luxury is het nieuwe all-over print. Juist geen logo laten zien, less is more en het uitstralen van rust. Dat is het nieuwe high fashion. Als je kijkt naar de trendlijn is in april 2023 de term 1230% meer gegoogeld als in december 2022. Daarom vind ik de Barato Plain het nieuwe ‘it-item’ van 2023.

2.Halsband Kentucky Velvet Hond

Ja, deze meid heeft geen paard; maar wel een hondje! Een leuk bandje mag zeker niet missen. Ik vind alle kleuren van deze halsband supermooi, maar het lichtblauwe popt er het meeste bij haar wild kleur. 

3.Rijbroek euro-star ESArista

Licht bruin en low waist? Yes please! Zelf ben ik fan van een mooie low waist broek en vroeger liep ik de hele dag in mijn rijbroek. Ik ging dan naar school en ik deed hem alvast aan. Timemanagement 😉. En dan met een mooie simpele zwarte of donkerbruine top.

4.Sokken Eskadron Reflexx

Hoge sokken zijn hot & happening. En ik vind de rode/ roze kleur van de Eskadron Reflexx collectie zo prachtig! Wil je toch een merkje laten zien: doe dan een mooie felle sok aan en laat het merkbandje net boven je laars uitsteken. Zo doen ze dat in New York & Parijs ook 😉.


5.Jas Tommy Hilfiger Performance Long

Hoe je het ook wendt of keert: We wonen in Nederland… Daarom moet een regenjas moet altijd in je garderobe zitten! Waarom niet de lekkere felle roze van Tommy Hilfiger? Met de zomerse buien op stal of als de leukste regenjas op een festival deze zomer. Ik vind hem in ieder geval een musthave dit seizoen.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.