Terug naar overzicht

Testpanel: Derrière Equestrian

dinsdag, 02 mei 2017

Zoals jullie weten zijn wij van Epplejeck groot fan van het ondergoed van Derrière Equestrian (DE). Afgelopen maand, naar aanleiding van een verkooptraining, kregen een aantal medewerkers van Epplejeck de kans om het ondergoed te testen en te ervaren. We zijn nog grotere fans geworden, maar voordat we toelichten waarom de testers zo enthousiast zijn, kijken we eerst even naar de eigenschappen van het ondergoed van Derrière Equestrian.De wervelkolom speelt een belangrijke rol in de interactie tussen paard en ruiter. Alleen al zitten op je paard, laat staan rijden in verschillende gangen, legt druk op de gehele wervelkolom en spieren. Het vereist een constant en dynamisch gebruik van je lichaam om te reageren op de bewegingen van je paard. Daarbij zit je tijdens het rijden op je zitbeenknobbels, welke zeer gevoelig zijn voor druk en pijn. Derrière Equestrian heeft wetenschap, innovatie en stijl samengebracht en zo het perfecte ondergoed voor ruiters ontworpen. 
 
De Derrière Equestrian padding is gemaakt van anatomisch gevormd micro-fiber materiaal dat zeer elastisch is en daardoor veel comfort biedt. Op de zones van de zitbeenknobbels is speciaal high density foam gebruikt. Deze foam vangt schokken op vanuit de wervels. Daarnaast is de bovenste laag gemaakt van absorberend en zacht materiaal dat zorgt voor maximale opname van zweet en voorkomt schuurplekken. Het ondergoed is naadloos en biedt ondersteuning en comfort. Daarnaast is het slijtvast en vergeet het subtiel shapend effect niet! 13 Werknemers uit verschillende filialen mochten dit zelf ervaren, waaronder Kris. Dit is wat zij zegt over Derriére Equestrian: ‘Ik ben ontzettend blij met het ondergoed van DE! Het is onzichtbaar, zelfs in mijn witte rijbroek. Ik rijd paarden voor mezelf, maar ook voor anderen. Op warme dagen is het ondergoed ideaal en blijft het super comfortabel om te dragen. Ik rijd soms 6 paarden op een dag en dan is het wel essentieel dat het ondergoed wat je draagt niet zorgt voor schuurplekken. Gelukkig was dit niet het geval en zelfs na een paar keer wassen zag het ondergoed er als nieuw uit!’ Kris geeft het ondergoed van Derrière Equestrian een 8. 

Iris en Jolanda kregen ook de mogelijkheid om het ondergoed te testen en dit is wat zij ervan vonden. Iris: ‘Ik houd er ontzettend van om lange buitenritten met mijn paard te maken en iedereen weet dat als je lang in het zadel zit een goede rijbroek én comfortabel ondergoed een vereiste is. Voordat ik het ondergoed van DE zelf mocht testen had ik vaak problemen met mijn zitbeenknobbels tijdens het rijden. Deze waren vaak pijnlijk, waardoor ik niet meer goed kon zitten. Nu ik het ondergoed van DE draag ondervind ik hier geen problemen meer van en kan ik rustig buitenritten van 2 à 3 uur maken zonder klachten!’ 

Jolanda is van mening dat het ondergoed van DE exceptioneel is! Zelf heeft ze nooit ongemak gehad door het dragen van normaal ondergoed, maar gelooft dat dit voor mensen die wel ongemak ervaren tijdens het rijden een uitkomst is. Sharon is ook ontzettend enthousiast over het ondergoed van DE: ‘Ik moest in het begin wel wennen aan de padding, maar dit went ontzettend snel en doordat het naadloos is voel je het nagenoeg niet zitten. Ook de padding zie je niet zitten aan de buitenkant. Ik dacht dat het ondergoed door de padding snel warm zou worden, maar het tegendeel is juist het geval! Je ondergoed blijft fris voelen en blijft aangenaam om te dragen.’ Rachel is het volledig met Sharon eens. 

Als laatste mocht Pascalle het ondergoed testen: ‘Normaal gesproken rijd ik met een zadelzitting overtrek van bont, dus eigenlijk was ik al behoorlijk verwend. Tijdens het testen van het ondergoed heb ik uiteraard de zadelovertrek van mijn zadel gehaald en ik voelde een enorm verschil! Ik rijd western en heb het ondergoed gedragen tijdens het rijden met een spijkerbroek en met een rijbroek en in beide gevallen was het ontzettend prettig om te dragen. Het biedt ontzettend veel comfort en steun, ik ben fan!’ 

Ook een aantal dames uit ons filiaal in Breda mochten ervaren of het DE ondergoed echt zo zijn is, waaronder Amy: 'Dagelijks rijd ik 4 paarden en zelf heb ik geen last van ongemakken tijdens het rijden, maar toch was ik nieuwsgierig naar het extra comfort. Zodra ik het ondergoed aantrok voelde het direct als een tweede huid. De slip heeft een zeer goede pasvorm en blijft goed op zijn plaats zitten. Ik moest wel wennen aan het gevoel van de padding, maar ik ben ook fan. En het is ook geschikt voor ruiters die geen ongemak ervaren, maar wel extra comfort willen!' Naast Amy mocht ook Suzanne het comfort van Derrière Equestrian ervaren: 'Ik was vooral benieuwd of de padding echt onzichtbaar zou zijn in je rijbroek. Ik merkte direct dat de slip lekker elastisch is en zacht aanvoelt. De pasvorm is echt super en ik vind de brede elastische band ook erg prettig. Ik moest wel wennen aan de padding want hij is wel voelbaar, maar zeker niet zichtbaar! Eindelijk had ik geen last meer van de harde naden die normaal ondergoed altijd heeft. Als ik met normaal ondergoed rijd, moet ik weleens in mijn stijgbeugels gaan staan om alles 'weer goed op z'n plek te krijgen', maar dat hoeft nu niet meer! Doorzitten met deze slip is a piece of cake!'

Zoals je leest is het ondergoed van Derrière Equestrian geschikt voor elke discipline en ieder niveau. Ben je een beginner of al wat verder gevorderd? Het is voor iedereen geschikt en biedt altijd de juiste comfort en ondersteuning.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het zelf graag een keer ervaren? Klik dan hier voor het volledige assortiment van Derrière Equestrian bij Epplejeck.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!