Terug naar overzicht

Showtime met Cowboy Magic

dinsdag, 27 augustus 2019

We kennen het allemaal maar al te goed. Je hebt een super strak schema voor je belangrijke wedstrijddag. Je komt ’s ochtends vroeg op stal om alleen nog even de laatste strootjes uit je paard zijn staart te borstelen voordat je avontuur begint. Dream on; je paard dacht daar namelijk heel anders over. De vorige avond al had je jouw geliefde, schoongeboende viervoeter veilig op stal gezet om te voorkomen dat je een moddermonster aan zou treffen. Tot je grote schrik heeft hij de hele nacht in mest en urine liggen rollen en zien de manen eruit als een vogelnest! Geen paniek, je hebt alles onder controle, want Cowboy Magic saves the day!


It’s Magic

Of je nu je paard voorbereidt voor een show, wedstrijd of je dagelijkse training, je wilt natuurlijk het liefst dat hij er altijd perfect uitziet. Cowboy Magic Greenspot Remover is jouw redder in nood wanneer je paard in no time klaar moet staan om te schitteren. Deze zeer krachtige droogshampoo is ideaal om hardnekkige urine- en mestvlekken en opgedroogd zweet in een handomdraai te verwijderen. Greenspot Remover wordt daarom ook wel de verfrissende douche in een flesje genoemd. 

Shine bright like a...
Een andere superpower is het allereerste product van Cowboy Magic: de Detangler & Shine. Knopen, klitten en dreadlocks verdwijnen als sneeuw voor de zon, zelfs bij het meest onhandelbare haar. Het creëert een superieure glans en werkt vuilafstotend. Dit maakt de verzorging van je paard gemakkelijk en minder tijdrovend. Het biedt een pure verzorging, bevat geen water of alcohol en droogt het haar niet uit. 

Maandag wasdag
Natuurlijk heb je het altijd druk met je dagelijkse bezigheden en je paard wassen kost veel tijd. Maar soms moet je er toch aan geloven dus waarom dan niet gebruik maken van de super populaire Rosewater Shampoo en Rosewater Conditioner. De Rosewater Shampoo werkt direct! De shampoo lost het vuil op, reinigt het haar en zorgt voor een zijdeglans effect. Gebruik de Rosewater Conditioner als conditioner en krachtpatser na het wassen. Door de krachtige en geconcentreerde formule van de producten hoeft er slechts een kleine hoeveelheid per keer te worden gebruikt. Dit maakt de producten ook nog eens super efficiënt in gebruik. 

Vlekkenloos
Het liefst wil jij natuurlijk een oogverblindend (wit) paard. Bij sommige paarden is dat in een handomdraai gefixt, maar bij de meesten is hier toch iets meer power voor nodig. Shine in Yellowout biedt de perfecte oplossing; het neutraliseert gele vlekken en werkt oplichtend voor alle haarkleuren: zwart, wit, kastanje, roodbruin, roodschimmel, palomino of bont. 

Showtime
Voor de finishing touch maakt de glanzende Super Bodyshine het helemaal af! De spray creëert een superieure glans en werkt vuilafstotend. Stof uit de stal of uit de ring is na behandeling gemakkelijk uit de haren te kammen. De langdurige werking van Bodyshine zal je vele bezoekjes aan de wasplaats besparen.

Hoe het begon..

Cowboy Magic werd in 1979 opgericht door de Amerikaanse paardenliefhebbers Jim en Charlotte Cummings, met het doel om hoogwaardige verzorgingsproducten te leveren, waaronder shampoos, conditioners en finishing sprays & gels, voor de paardenwereld. Jim Cummings kwam op het idee om de beste verzorgingsproducten voor menselijk haar als uitgangspunt te nemen en deze te transformeren tot producten voor de paardenmarkt. Het resultaat? Kwalitatief hoogstaande haarverzorging die geschikt is voor zowel mensen als dieren.
Het eerste product, Detangler & Shine™, was een groot succes. Cowboy Magic® groeide gestaag en bracht al snel een hele reeks revolutionaire producten uit: Rosewater Shampoo, Rosewater Conditioner, Super Bodyshine®, Greenspot Remover® en Shine in Yellowout™. 

In Nederland werd COWBOY MAGIC® geïntroduceerd door Derk Gerlof de Jonge, opgegroeid in een familie van paardenliefhebbers en sinds 1996 de trotse eigenaar van manege 'Harender Molen'. Tijdens zijn verblijf in Amerika raakte De Jonge bekend met de nieuwe producten. Vastberaden om de magie te verspreiden, werd door hem Cowboy Magic Europe in het leven geroepen.

Paard Natuurlijk

Alle producten van Cowboy Magic worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. De lat ligt aanzienlijk hoger dan bij verzorgingsmiddelen die enkel voor dieren bedoeld zijn. En dat maakt nu net het verschil!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!