Terug naar overzicht

Finecto Horse: gegarandeerd de beste werking tegen insecten als mijten, luizen en teken

dinsdag, 07 april 2020

Je hebt er alles aan gedaan om die prachtige volle bos manen en een volle staart te creëren en ineens is er niets meer van over. Daarnaast stampt en schuurt je paard steeds vaker? Dan bestaat de kans dat jouw paard last heeft van ongewenste parasieten zoals mijten of luizen in zijn manen en vacht. Hoe kun je precies herkennen dat jouw paard hier last van heeft? Onder andere aan de kale schuurplekken, het bijten/plukken aan de benen. Daarnaast zijn de aanwezigheid van parasieten ook in de vacht zichtbaar. Hier zie je namelijk talloze kleine witte puntjes te zien. Dit zijn de eitjes van de parasieten.


Wat zijn parasieten?

Parasieten zijn beestjes die zich voeden door andere dieren of mensen en hierbij geen positieve effecten achter laten. Het gaat ten koste van de gastheer; je paard in dit geval. De aanwezigheid van parasieten bij je paard zorgt voor nare irritaties. Hierdoor gaat je paard flink schuren aan bijvoorbeeld de manen en staart. Het gevolg hiervan is dat er niet veel van de staart en manen over blijft. Ook kan je paard veel aan zijn benen en sokken staan krabben en plukken, dit is meestal een gevolg van mijten.

Mijn paard heeft last van parasieten, wat nu?!

Een goed en gezond middel tegen deze beestjes, ook wel parasieten genoemd, is Finecto Horse. Finecto Horse is een poeder die door het voer van je paard kan worden gegeven. Het poeder bestaat uit etherische oliën en kruiden wat het product volledig natuurlijk maakt en bevat geen toegevoegde suikers. De samenstelling van Finecto Horse zorgt ervoor dat na de inname van het supplement, je paard een onaangename geur verspreid dat hoogst onaantrekkelijk is voor parasieten zoals luizen of mijten. De kruiden en de oliën worden van binnenuit via het bloed en de huid uitgescheiden en daardoor opgenomen door het hele lichaam. Dit zorgt voor een volledige bescherming. Dit in tegenstelling tot producten die op de vacht worden toegediend. De kruiden in het product zorgen voor een aangename smaak zodat je paard dit makkelijker zal opeten. Het product is tevens zo samengesteld dat de beestjes er niet resistent voor kunnen worden. Dat wil zeggen dat het product altijd zal blijven werken (zolang je het geeft) en dat ze er geen weerstand tegen op kunnen bouwen.

Hoe werkt Finecto Horse precies?

Door de (voor beestjes) sterk ruikende geur die vrijkomt van het lichaam heeft dit een afstotende werking. De muggen, mijten en luizen zullen minder snel geïnteresseerd zijn. Mocht je paard toch gebeten worden, dan verbreekt de levenscyclus van de mijt. Het opgezogen bloed kan niet verteerd worden dankzij de etherische oliën en zorgt het ervoor dat de mijt geen eitjes meer kan leggen. Bij inspanning van het paard neemt de werking van Finecto Horse toe. Doordat het uitgescheiden wordt via de huid en je paard bij inspanning zweet, zal er meer geur van de oliën en kruiden vrijkomen. Dan is dat lekkere bosritje toch nog mogelijk!
Beestjes zorgen voor stress, en stress zorgt voor een minder happy paard. Door het gebruik van Finecto Horse zal je paard minder last ervaren van de muggen, teken of mijten. Dit zorgt voor een rustig en gezond paard. Je paard is weer in staat om zich te focussen op de training, te genieten van een bosritje zonder vervelende muggen en kan weer lekker op de wei zonder daar de hele dag staan te stampen. Dit alles draagt ook bij aan een happy paard! En een happy paard levert betere prestaties, zo kun jij deze zomer toch shinen (met volle manen en staart!).

Finecto Horse, de uitkomst voor jou en je paard!

Dit product is 100% natuurlijk en bevat absoluut geen chemische stoffen. Het is makkelijk door het voer te mengen en heeft een volledige werking. Het kan paarden met zomereczeem een stuk meer verlichting bieden en in sommige gevallen neemt het deze aandoening zelfs volledig weg. 

Finecto Horse Spray

Voor extra bescherming kun je daarnaast ook de manen, staart en koolholtes extra in sprayen met Finecto Protect. Dit product is ook 100% natuurlijk. Rond de 10 graden komen de muggen (knutten) weer tevoorschijn. Deze beten veroorzaken het zomereczeem. Begin vroegtijdig met het de maatregelen tegen parasieten. Zo voorkom je zoveel mogelijk irritaties bij je paard en staat hij een stuk rustiger op stal.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!