Petrie

17 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Petrie
  • Meerdere filters mogelijk

Petrie Rijlaarzen

In 1857 startte Jacobus Petrie met het creëren van rijlaarzen met een onwijs hoog kwaliteit. Met elke volgende generatie komen nieuwe dromen en innovaties. De combinatie van schoonheid en comfort zorgt ervoor dat de Petrie rijlaarzen worden gedragen door ruiters en amazones in maar liefst 42 landen. De basis van elke laars bestaat uit een perfecte kwaliteit en uitmuntende pasvorm. Rijlaarzen maken een statement of onderstrepen een karakter, daarom maakt Petrie verschillende bijzondere ontwerpen en is individuele interpretatie onmisbaar binnen de collectie. Op deze manier draagt Petrie bescheiden bij aan het presenteren van elke persoonlijkheid. De paardrijlaarzen van Petrie zijn geschikt voor zowel een ontspannen buitenrit als een grote wedstrijd! Alle laarzen van Petrie zijn gemaakt van een zorgvuldig gekozen selectie van rund- en kalfsleer.

Accessoires van Petrie

Petrie heeft verschillende soorten schoenpoets, cleaners en creams om de rijlaarzen zo goed mogelijk te onderhouden. Hoe vaak je het leer onderhoud moet toepassen is afhankelijk van de warmte en luchtvochtigheid in de omgeving. Wanneer je met jouw hand over het leer wrijft en je voelt geen weerstand, dan zijn jouw rijlaarzen nog goed ingevet. Zodra het wrijven stroef gaat of het wordt lastiger dan normaal, dan is het tijd om je rijlaarzen een onderhoudsbeurt te geven! Regelmatig leeronderhoud is heel belangrijk, zo voorkom je dat het leer begint te barsten en uitdroogt. Let wel op dat het reinigen en invetten van jou Petrie rijlaarzen 2 verschillende dingen zijn. Tijdens het reinigen zorg je ervoor dat het vuil van je rijlaars gaat, terwijl je met het invetten ervoor zorgt dat het leer mooi blijft.

Petrie Laarzen kopen bij Epplejeck

Ben je opzoek naar nieuwe Petrie Rijlaarzen? Wanneer jij jouw maat weet is dit makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je rijlaarzen laten aanmeten of wil je liever wat extra informatie over de rijlaarzen van Petrie door van onze medewerkers? Kom dan shoppen in één van onze filialen!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Petrie
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!