Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merken

Maten

Kleuren

Materialen

Geslacht

Type

Soort

Collectie

Prijzen

×
  • van 4

Showshirts

82 Artikelen
  • van 4

Showshirt

Shinen in de ring.

Showshirts geven de finishing touch aan je wedstrijdoutfit. De wedstrijdblouse is een kledingstuk die gedragen wordt onder het wedstrijdjasje. Het shirt dient lange of korte mouwen en een hoge kraag of kol te hebben. Showshirts hebben een fijne pasvorm zodat je in de ring samen met je paard goed kunt presteren. De wedstrijdshirts zijn beschikbaar in verschillende modellen en stoffen. Het technische materiaal van showshirts zorgt ervoor dat zweet snel wordt opgenomen en ademend is.

Ben je op zoek naar een nieuw shirt of blouse? De meest chique modellen vind je hier bij Epplejeck. Op veel showshirts zitten classy details op de kraag en voorkant. Deze details springen er lekker uit onder een rijjasje en geven daardoor een mooie finishing touch. Omdat een plastron niet meer verplicht is tijdens wedstrijden, heb je deze dan niet meer nodig!

Tijdens het zomerconcours is het toegestaan om zonder rijjasje in de ring te verschijnen. Het is hierbij wel verplicht om een wedstrijdshirt te dragen met korte of lange mouw. Kies bij Epplejeck uit ontelbare variaties, kleurencombinaties, materialen en details. Epplejeck heeft showshirts van bekende merken zoals Anky, Pikeur, Kingsland en Eurostar.