Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Maat

Kleur

Materialen

Geslacht

Type

Soort

Collectie

Prijzen

×
  • van 5

Showshirts

108 Artikelen
  • van 5

De meest chique showshirts shop je bij Epplejeck 

Showshirts geven de finishing touch aan je wedstrijdoutfit. De wedstrijdblouse is een kledingstuk die wordt gedragen onder het wedstrijdjasje. De wedstrijdshirts zijn beschikbaar in verschillende modellen en stoffen. Ben jij op zoek naar een nieuw showshirt? De meest chique modellen vind je hier bij Epplejeck. Epplejeck heeft showshirts van bekende merken zoals Anky, Pikeur, Kingsland en Eurostar

Wedstrijdshirts met hoge kraag verplicht

Tijdens zomerconcours is het toegestaan om zonder wedstrijdjasje in de ring te verschijnen. Het is hierbij wel verplicht om een wedstrijd shirt te dragen met korte of lange mouw en een hoge kraag of kol. Het technische materiaal van showshirts zorgt ervoor dat zweet snel wordt opgenomen en dat het shirt ademend is. Wedstrijd shirts hebben een fijne pasvorm zodat je in de ring samen met je paard optimaal kunt presteren. In ons assortiment vind je ontelbare variaties, kleurencombinaties, materialen en details. Deze details springen er lekker uit onder een rijjasje en geven daardoor een mooie finishing touch. Omdat een plastron niet verplicht is tijdens wedstrijden, heb je deze dan niet meer nodig. Wil je meer weten over welke kleding je aan mag en welke kleding je aan moet op wedstrijd? Manon vertelt je er alles over in haar vlog. Bekijk de vlog hier.

Showshirts online bestellen

De meest chique showshirts bestel je natuurlijk op de website van Epplejeck of shop je in één van onze filialen. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49 euro. Betaal achteraf binnen 14 dagen. En ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, ruiken, passen en dan kopen type? Kom dan shoppen in één van onze filialen.