Vitalbix

10 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Vitalbix
  • Meerdere filters mogelijk

Vitalbix

De missie van Vitalbix is dat zij willen een bijdrage willen leveren aan het welzijn en de gezondheid van de paarden. Onder het merk Vitalbix leveren en ontwikkelen ze hoogwaardig voer waarmee je paard op een verantwoordelijke en natuurlijke manier gevoerd kan worden. 

Vitalbix voer

Vitalbix heeft verschillende soorten voer in het assortiment waaronder Vitalbix Active+, Vitalbix daily complete en Vitalbix Nutrimash. Vitalbix is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen en het bevat de juiste dosering aan mineralen, aminozuren en vitaminen. Door het hoge vezel gehalte en lage zetmeel/suikergehalte sluit Vitalbix aan bij de natuurlijke behoefte van het paard en helpt het ook voor paarden met een gevoelige maag, paarden die veel jeuk hebben en paarden die gevoelig zijn voor suikers! 
Vitalbix is vrij van GMO, soja, melasse en hele granen. Vitalbix bevat ook geen kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen. Vitalbix is tevens veel geconcentreerder waardoor je er minder van hoeft te voeren en ook nog eens geld bespaard.
Vitalbix is samengesteld op de CVB-richtlijnen, dit betekend dat de stoffen die in deze analyse staan, ook terug gevonden kunnen worden in het voer. Met Vitalbix kun je tekorten uit het ruwvoer in principe voldoende aanvullen.

Vitalbix kopen bij Epplejeck

Wil jij Vitalbix voer kopen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever wat extra informatie van één van onze medewerkers? Geen probleem, kom gerust langs in één van onze filialen!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Vitalbix
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!