Worm & Co

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Worm & Co
  • Meerdere filters mogelijk

Worm & Co

Worm & Co is hét bedrijf dat gespecialiseerd is in mestonderzoek bij paarden. Om resistentie tegen te gaan is het belangrijk om eerst mestonderzoek te laten doen voordat jij je paard ontwormt. Uit onderzoek is gebleken dat 74 procent van de paarden onnodig wordt ontwormd. Dit betekent dat de darmflora van je paard onnodig wordt aangetast. Bij Worm & Co staat de gezondheid van jouw paard hoog in het vaandel. Daarom laat Worm & Co alle mestonderzoeken plaats vinden in het enige veterinair parasitologisch laboratorium van Nederland. Het onderzoek wordt uitgevoerd door zeer kundige mensen. Er wordt gekeken of er wormeitjes aanwezig zijn, in welke aantallen en van welke worm de besmetting is. Zo kan Worm & Co speciaal voor jouw paard een passend wormbestrijdingsadvies opstellen.

Je paard ontwormen

Mestonderzoek laten doen is het belangrijkst in het voorjaar en in de zomer. Sommige wormen houden een winterslaap in het najaar en in de winter en scheiden daardoor minder tot geen eitjes uit. Je kunt dan wel mestonderzoek laten doen, echter is het lastiger om het te monitoren. Worm & Co is gespecialiseerd op het gebied van mestonderzoek en kan daarom een betrouwbaar mestonderzoek uitvoeren, zelfs in de winterperiode. Het is aan te raden om vier keer per jaar mestonderzoek te laten doen. Hierdoor ontstaat er bij Worm & Co een overzichtelijk digitaal dossier wat een goed inzicht geeft over de aanwezige wormbesmetting en gevoeligheid van jou paard voor een wormbesmetting.

Wormen bij paarden

Het mestonderzoeksetje van Worm & Co is speciaal ontwikkeld voor het verzenden van mest waardoor de mestballen in de beste kwaliteit aankomen bij Worm & Co. Na ontvangst van de toegestuurde mest ontvang je binnen 24 uur de uitslag en een passend wormbestrijdingsadvies in je mailbox. Zo weet je zeker dat jouw paard de beste zorg krijgt en de gezondheid niet onnodig wordt aangetast. Worm & Co stuurt je een herinnering wanneer je paard weer toe is aan mestonderzoek. Zo vergeet je nooit een mestonderzoek en houd je controle over de gezondheid van je paard.

Mestonderzoek van Worm & Co doen

Zorg ervoor dat jij ook eerst mestonderzoek doet voordat je paard wordt ontwormd. Koop daarom snel jouw mestonderzoeksetje bij Epplejeck! Kijk gauw op de webshop of kom naar één van de Epplejeck filialen. Bestellen via de website kan gratis vanaf 49 euro. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen en ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen. 
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Worm & Co
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!