Anita

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Anita
  • Meerdere filters mogelijk

Anita Care sportbeha's

Draag jij al een sportbeha met paardrijden? Paardrijden met een gewone beha kan bijzonder pijnlijk zijn en het borstweefsel beschadigen. Een kwalitatief hoogwaardige sportbeha, zoals die van Anita Care, biedt hierbij de juiste ondersteuning. Ongeacht de borstgrootte is het belangrijk dat de banden van jouw sportbeha en de wervelkolom op een juiste manier ondersteund worden. Paardensportbeha's voor dames kunnen de bewegingen tot wel 80% opvangen.

Sportbeha's voor paardrijden

Sportbh's voor paardrijden van Anita worden stuk voor stuk uitvoerig getest zodat Anita altijd de beste kwaliteit kan garanderen. Sportbeha's voor paardrijden shop je eenvoudig en snel bij Epplejeck. Met keuze uit verschillende modellen, kwaliteiten en kleuren slaag jij gegarandeerd. 

Anita Care sportbeha bestellen?

Het bestellen van een Anita Care beha via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Liever eerst vergelijken, voelen en passen? Kom dan gerust langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Anita
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!