Anita

Anita

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Anita
  • Meerdere filters mogelijk

Anita Active

Paardrijden met een gewone beha kan bijzonder pijnlijk zijn en het borstweefsel erg beschadigen. Een kwalitatief hoogwaardige sportbeha biedt hierbij de juiste ondersteuning. De borst beschikt namelijk niet over eigen spierweefsel. Het wordt slechts door pezen en banden gedragen. Ongeacht de borstgrootte is het belangrijk dat deze banden en de wervelkolom op een juiste manier ondersteund worden. Paardensportbh's voor dames kan de bewegingen tot 80% opvangen.

Anita Active sportbeha's werkt voortdurend aan het produceren, ontwikkelen en verbeteren van sportbeha's. Niet alleen de pasvorm maar ook kwaliteit en details worden continue onder de loep gelegd.
Anita is opgericht in 1886 en maakt gebruik van 160 leveranciers voornamelijk komende uit Duitsland, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, België, Spanje of Zwitserland.

Sportbh's voor paardrijden van Anita worden stuk voor stuk uitvoerig getest zodat Anita altijd de beste kwaliteit kan garanderen. Beha's voor paardrijden shop je eenvoudig en snel bij Epplejeck. Met keuze uit verschillende modellen, kwaliteiten en kleuren slaag jij gegarandeerd. 

Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland en 99,- in België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen.
Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Retourneren kan binnen 30 dagen. Een artikel, gekocht in onze webshop, kun je alleen ruilen in een van onze winkels.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Anita
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!