Hartog

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Hartog
  • Meerdere filters mogelijk

Hartog Paardenvoer

Hartog paardenvoer heeft een groot assortiment in paardenvoer, zowel ruwvoer als krachtvoer voor onze viervoeters. Het ruwvoer assortiment bestaat uit de Hartog Compact gras, de Hartog Gras-Mix, de Hartog Digest en de Hartog Lucerne-mix. Hartog noemt zichzelf dé specialist in ruwvoer en krachtvoer. Hartog paardenvoer heeft meer dan 65 jaar ervaring in het vakgebied, heeft een volledige productiebewaking en hierdoor zijn alle producten van hoogwaardig kwaliteit. 

Hartog Lucerne-mix

De Hartog Lucerne-mix is één van de populairste producten binnen Hartog. Het is een zeer smakelijke lucerne met een laag suiker- en zetmeelgehalte. De Hartog mix bevat vers gehakselde luzerne en groen geoogste snijhaver. Deze combinatie zorgt voor langzaam vrijkomende energie, dit zorgt voor een ondersteuning van het uithoudingsvermogen zonder dat het paard nerveus of heet wordt. Door de toevoeging van snijhaver is er een gereduceerde eiwitgehalte. De Hartog lucerne bevat plantaardige oliën met melassen voor extra smakelijkheid en het laten glanzen van de vacht. De lucerne is ook nog eens rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen, sporenelementen én het bevat alle essentiele aminozuren voor de ontwikkeling van spieren, botten en gewrichten.

Hartog Digest

Nog een populair product van Hartog is de Hartog Digest. De Hartog Digest ondersteunt het maag- en darmkanaal van je paard doordat het product graan en melassa vrij is. De Hartog Digest bevat een unieke Powerstart formule die de darmcelproductie stimuleert waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen. De Powerstart bestaat uit Tanines, deze versterkt de speekselproductie en het Butyraat is een lichaamseigen stof die vrij komt bij de vertering van een ruwe celstof. Omdat de Hartog Digest van nature wat bitter is, is er zoethout toegevoegd om de smakelijkheid te verhogen.

Hartog paardenvoer kopen bij Epplejeck

Hartog voer shop je in één van onze filialen! Mocht je meer informatie willen over het voer van Hartog, dan staan onze medewerkers altijd voor je klaar! Ben jij benieuwd welke Epplejeck Superstore het dichtste bij jou in de buurt ligt? Klik dan hier.Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Hartog
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!