Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Top 5 herfstkleuren en favoriete producten

Met de bladeren die inmiddels verkleuren is de herfst echt begonnen! Tijd om je kledingkast te vullen met kleding voor de herfst. Heb je echt geen idee wat nu helemaal hot is? EJ’er Deborah vertelt in deze blog wat haar favoriete kleuren zijn dit najaar en wat haar must have items zijn van de wintercollectie.

Top 5 herfstkleuren en favorieten van Epplejeck

Bruin

Deze kleur staat echt voor de herfst en kan overal mee gecombineerd worden. Voor de mensen die denken dat bruin snel saai wordt, hebben het echt mis. Match een donkere tint bruin met een lichte tint bruin en je wilt nooit meer anders! Toen ik de hoodie van Quur zag was ik gelijk verkocht. Niet alleen ziet de hoodie er stijlvol en chique uit, maar de binnenkant is zo lekker zacht. Met de zacht geborstelde binnenvoering, krijg jij het deze herfst het niet koud. Maak de outfit compleet met de licht bruine rijbroek van Quur.
Hoodie Quur QDesi

Polar Night

Ik ken niemand die niet dol is op de kleur donkerblauw. Dit jaar is de tint Polar Night een echte must have voor je kledingkast! Stijlvol maar toch speels en eenvoudig te combineren met andere kleuren. Het stoere vest van HV POLO viel mij gelijk op. Door een mix van materialen, maakt het geen standaard vest die je overal ziet. Je hoeft geen koude nek of oren te krijgen met de warme imitatiebont rand en zacht gevoerde capuchon.

Vest HV POLO HVPMila 

Oranje

Het maakt niet uit welke kleur oranje je deze winter draagt, dit najaar draait alles om deze kleur. Het trainingsshirt van PK heeft niet alleen een gave all-over panterpint, maar is ook nog eens gemaakt van velvet. Hierdoor creëer je een mooie look, die ook nog eens comfortabel is!
Trainingsshirt PK Rocco

Groen

Als je kijkt naar de afgelopen jaren, heeft de kleur groen wel echt zijn opmars gemaakt. Eigenlijk dus ook helemaal niet gek dat je overal dus nu die kleur ziet. De wintercollectie van Anky heeft echt de perfecte kleur groen voor het najaar. De kleur geeft je gelijk een herfst vibe. Het allermooiste voor de setjes lovers? Je kan een hele set maken met deze kleur!
wintercollectie van Anky 2022

Paars/ violet

Voor de mensen die durven op te vallen is violet een absolute aanrader! Hou je van de kleur paars, maar niet van te paars? Geen probleem, de lichtere kleur is nu ook echt helemaal in! Laat Pikeur nou eens verschillende tinten paars hebben in de wintercollectie. Ga jij voor een trainingsshirt dat mooi afgewerkt is met het logo? Of toch die fijne softshell jas met een comfortabele teddy fleece stof?
wintercollectie van Pikeur 2022

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.