KFPS

44 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • KFPS
  • Meerdere filters mogelijk
  • van 2

KFPS

Het Koninklijk Friesch Paarden Stamboek (KFPS) is het oudste paardenstamboek in Nederland. Sinds de oprichting in 1879 beheert KFPS de belangen van het Friese paard. Het KFPS is een internationaal stamboek met meer dan 12.000 leden, waarvan bijna de helft zich in het buitenland bevindt. Door onder andere de Koninklijke uitstraling, geschiktheid voor de sport en het vriendelijke karakter raken steeds meer paardenliefhebbers geïmponeerd van het Friese paard. Voor de echte KFPS liefhebbers is er een compleet assortiment van KFPS producten en paardenspullen. Het uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit supermooie bodywarmers, jassen, polo’s, zweetdekens, halsters, dekjes en paarden boeken.

Chique KFPS dekjes

Het Friese paard vindt je momenteel in alle werelddelen en is vertegenwoordigd in meer dan 70 landen. Het KFPS heeft inmiddels dan ook leden in meer dan 50 landen. De belangstelling voor het Friese paard is de afgelopen decennia buitengewoon snel gegroeid tot een populatie van 70.000 geregistreerde paarden. Voor alle fans van het Friese paard is er een stijlvolle kleding- en paardenspullen lijn ontwikkeld. Zo zijn er zeer chique zadeldekken van het KFPS, deze zijn voorzien van supermooie details die perfect matchen met het Friese paard.

Alle KFPS producten

Behalve supergave sjabrakken kun je heel veel andere prachtige producten vinden in het KFPS assortiment. Koop je KFPS producten gemakkelijk en snel online bij Epplejeck via de website. Bestellen kan gratis vanaf 49 euro en je betaalt achteraf binnen 14 dagen. Ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 30 dagen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • KFPS
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!