Myler

38 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Myler
  • Meerdere filters mogelijk
  • van 2

Myler Bits

De Myler bitten zijn ontworpen volgens een specifiek systeem. Het paard staat hierbij centraal waar de anatomische vorm de basis vormt. Deze visie heeft geleid tot een ontwerp van een gebogen mondstuk dat het paard een comfortabele vrijheid heeft voor zijn tong en hierdoor meer speeksel aanmaakt. Het systeem bied ook passende bit ringen voor jou paard die passen bij de uitgevoerde discipline zoals dressuur, springen of eventing, maar ook heel geschikt voor andere takten van de paardensport.

Verschillende soorten Myler bit levels

De bitten van Myler hebben 3 verschillende soorten niveau's. Myler bit level 1 is een bit met een naar voren gebogen mondstuk. Dit bit oefent de meeste druk uit op de tong die gelijkmatige is verdeeld. De leven 1 bitten van Myler hebben de eigenschap van knijpen en weerstandbieden met loslaten. Dit zorgt voor weerstand op de tong en een knijp gevoel op de lagen, maar het bit kan ook loslaten zodra het paard nageeflijk loopt. Een level 2 bit van Myler heeft ook een naar voren gebogen mondstuk en deze werkt meer in op de lagen van het paard, waarbij het mondstuk draait over de lagen van hete paard. De level 3 bitten van Myler bieden de meeste tongvrijheid. Dit bit werkt dus het minste in op de tong en het meeste op de lagen. De bitten kunnen druk uitoefenen op het gehemelte van het paard, dit is afhankelijk van de hoogte van de tongpoort. Alle bitten van Myler kunnen worden gekocht met verschillende soorten bitringen.

Myler bitten kopen bij Epplejeck

Epplejeck biedt een ruime collectie aan Myler bitten voor paarden, waaronder de watertrens, pelham, kneveltrens, d-trens, onderleg trens en de dressuurstang. Jouw nieuwe Myler bit scoren? Betsel nu online gemakkelijk 24/7 zo vanuit je luie stoelWensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Myler
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!