Deken accessoires NAF

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Paardendekens toebehoren

Bij Epplejeck vind je veel handige dekenaccessoires, zoals losse dekensingels, bilkoorden en sluitingen. Zo hoef je niet gelijk een compleet nieuwe deken te kopen wanneer er iets stuk gaat. Ook voor een handige dekenreparatie set ben je bij Epplejeck aan het goede adres. Mocht je je dekens thuis zelf wassen, vind je verschillende speciale wasmiddelen en impregneermiddelen. Zo blijft je deken mooi en waterdicht. De wasballen van QHP zijn daarnaast ook erg handig. Deze wasballen verwijderen haar en pluisjes van je wasgoed tijdens het wassen in de wasmachine. Ideaal voor bijvoorbeeld dekens en dekjes maar ook voor kleding te gebruiken. Wil je weten hoe ze werken? Onze EJ-er Manon test ze voor je uit. Check hier de video over de QHP wasballen. 

Heeft je paard kale plekken bij de borst? Dan kan de borstbeschermer een uitkomst bieden. De borstbeschermer beschermt de borst, hals en schoft tegen schuren van de deken. In ons assortiment vind je ook diverse, losse halsstukken die passen bij verschillende outdoordekens uit ons assortiment.

Voor de dekenbijters vind je anti-bite producten. Deze producten kun je op onder andere dekens aanbrengen om ervoor te zorgen dat je paard niet in de deken bijt. Bijt je paard dekens kapot? Dan is anti bijt dé oplossing want de spray zorgt ervoor dat de deken een vieze geur en smaak krijgt voor je paard. Hij zal daardoor van de deken afblijven en er niet in gaan bijten.

Hoe je paard schoon houden voor een wedstrijd?

Dat kan met de elastische deken van Shires, De 4-Way Stretch. Het is een zeer elastische deken met 4-way stretch om te zorgen dat je paard schoon blijft voor bijvoorbeeld een wedstrijd of keuring. De deken bedekt het hoofd, de hals, rug en het grootste gedeelte van de buik. Het laat de vacht meer glansen en zorgt dat vlechten mooier blijven zitten. Zo tref jij je gewassen en strak gevlochten paard de volgende dag nog precies zo aan als hoe je hem hebt achtergelaten.

Orscana dekensensor

Met de Orscana Sensor hoef jij nooit meer onzeker te zijn over welke deken jouw paard of pony het beste op kan. De dekensensor geeft je een mogelijkheid om het welzijn van jouw paard of pony in kaart te brengen. De sensor meet de temperatuur, het vochtgehalte en de bewegingen van jou paard of pony. Synchroniseer vervolgens de sensor met de gratis app voor op je smartphone of tablet. De app adviseert je vervolgens welke deken het meest geschikt is voor de komende nacht, gebaseerd op de weersvoorspelling en de data van de nacht daarvoor. Je ontvangt een melding als de meetgegevens buiten de comfortzone van je paard of pony vallen, zodat je direct kunt ingrijpen wanneer je paard of pony het te warm of te koud heeft. Super handig toch? De comfortzone wordt bepaald door drie factoren: de leeftijd van je paard of pony, de conditie van de vacht en de fysieke conditie. De sensor wordt bevestigd aan je deken in de heupholte, omdat paarden en pony’s hier als eerste beginnen te zweten. De sensor is volledig veilig en pijnloos en kan 24/7 worden gebruikt op stal, in de weide of tijdens transport.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!