Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Glucosamine

Glucosamine wordt door het paardenlichaam zelf aangemaakt en is een belangrijke grondstof voor kraakbeen en bindweefsel. Daarnaast bevat glucosamine veel voedingsstoffen die een goede conditie van de gewrichten ondersteunen. Sportpaarden, oudere paarden, enters/twenters of paarden met gewrichtsproblemen hebben belang bij extra glucosamine.

Duivelsklauw

Duivelsklauw is een kruid die voornamelijk geschikt is ter ondersteuning van de gewrichten. Het geeft verlichting en werkt ontstekingsremmend. Duivelsklauw is erg geschikt voor oudere paarden en paarden met gewrichtsaandoeningen. Let op: gebruik geen duivelsklauw bij drachtige merries en voor of tijdens wedstrijden.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!