Veulen shop

Veulen shop Epplejeck

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Veulenhalsters

Is jouw merrie in blijde verwachting? Hiep Hiep Hoera! Naast het inslaan van blauwe of roze muisjes zijn er nog een aantal andere dingen die jij nodig hebt voor de komst van je veulen. Zo heeft jouw baby draak onder andere een veulenhalster nodig. In ons assortiment vind je verschillende soorten veulenhalsters. Uiteraard kun je kiezen uit roze en blauwe veulenhalsters, maar ook in de kleuren zwart en wit. Huppelt er binnenkort een Fries veulentje door de wei? Speciaal voor Friese veulens vind je bij Epplejeck een veulenhalster met Friese vlag design. 

Voer voor veulens

Na het afspenen van je veulen kun je hem brok, speciaal voor veulens, voeren. Hiervoor is een voerbak speciaal voor veulens aan te raden. Deze kunststof voerbak heeft anti-morsstangen die tevens voorkomen dat de merrie het brok op kan eten. Wij raden aan om Pavo Podo Care te voeren aan je veulen. Dit supplement ondersteunt gezonde groei in de gewrichten en benen. Het geeft een veulen de best mogelijke start op weg naar een gezond paard. Het ondersteunt het botmetabolisme waardoor het veulen zich optimaal kan ontwikkelen.

Birth Alarm voor veulens

Voorkom slapeloze nachten en koop of huur een Birth Alarm. Zo weet jij precies wanneer het veulen in aantocht is. Benieuwd hoe de Brith Alarm werkt? Tijdens de weeën gaat een merrie volledig op haar flanken liggen. Dat is een typische houding voor het bevallingsproces. In die zijdelingse houding kan ze de wee namelijk beter opvangen. Het Birth Alarm registreert het moment waarop het paard in deze typische bevallingshouding gaat liggen en geeft na 7,6 seconden alarm. Dan is het namelijk vrijwel zeker dat het om een wee gaat. Onderzoek heeft aangetoond dat een wee minstens 7 seconden duurt.

Producten voor veulens kopen

Alles voor jouw veulen bestel je bij Epplejeck. Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- in Nederland én België. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!