Tunturi

10 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Tunturi
  • Meerdere filters mogelijk

Tunturi

Simpel, mooi en anders. Het unieke Tunturi ontwerp is ontworpen in Turku, Finland. In 1992 zijn twee gepassioneerde natuurliefhebbers begonnen met het maken van fietsen. Ongeveer 50 jaar later is dit samen met de fietsen uitgegroeid tot een grote collectie aan fitness producten met o.a. dumbells, springtouw en yoga ballen, die helpen bij een ideale workout. De allereerste fiets is gemaakt in 1969. Alle producten van Tunturi worden gemaakt

Weerstand Banden

De weerstand banden van Tunturi zijn geschikt voor een effectieve workout. De weerstand banden helpen bij het trainen van het onder- en bovenlichaam. De banden helpen bij vele doeleinden en worden veel gebruikt door onder andere personal trainers, fysiotherapeuten en crossfitters. De weerstand banden zijn ideaal voor een warming up en als spier actieve oefeningen voor heupen en schouders. De banden zijn gemaakt van natuurlijk latex en hebben ook verschillende weerstand-niveau.

Dumbells

Dumbells zijn de ideale gewichtjes die helpen bij het verbeteren van jouw uithoudingsvermogen in combinatie met kracht en coördinatie. Dumbells kunnen aan iedere workout toegevoegd worden. Een goed getraind lichaam zorgt voor minder spierverzuring tijdens het paardrijden en het vormt een uiterst efficiënte bescherming tegen blessures. Krachttraining verbeterd jouw algemene coördinatievermogen, waardoor het makkelijker wordt om gecompliceerde bewegingsmechanismen uit te voeren tijden het paardrijden. Trainen met dumbells zorgt voor een verbetering van de lichaamshouding en rompstabiliteit, een vermindering van rugklachten, strakkere lichaamscontouren en een verbeterde doorbloeding in alle lichaamsweefsels. De dumbells nemen weinig plaats in, je kunt ze gebruiken waar en wanneer je wil. Kortom, dumbells zijn niet te missen in jou workout.

Tunturi kopen?

Jouw bestelling van Tunturi wordt gratis geleverd vanaf €49.- in Nederland en vanaf €99.- in België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen en retourneren kan binnen 30 dagen! Wil je nog meer informatie over deze producten van één van onze medewerkers? Of zie je de producten liever eerst in het echt? Kom gerust langs in één van onze filialen!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Tunturi
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!