Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.


Mix en match je nieuwe outfit!

2 + 1 gratis op zadeldekken en het merk QUUR

Geldig in alle filialen en online van woensdag 29 november t/m dinsdag 12 december 2023. M.u.v. Dy’on, Equestrian Stockholm, Kentucky, Pénélope, Online Only-, beste- en vaste prijsartikelen, speciale bestellingen, reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.

Meer informatie over de actie:
Bij aankoop van 3 of meer artikelen ontvang je ieder 3e artikel gratis (zie actievoorwaarden voor uitzonderingen). Bij het afrekenen wordt steeds de 3 duurste artikelen bij elkaar in een groep geplaatst. Van deze groep krijg je vervolgens het goedkoopste artikel gratis. Dit verrekent de kassa/website door de prijs van dit goedkoopste artikel evenredig in drieën op te delen en als korting van alle 3 de artikelen uit de groep af te halen. Op alle 3 de artikelen uit de groep krijg je dus korting, de totale korting is weer het bedrag van het goedkoopste artikel uit de groep. Koop je meerdere artikelen, bijvoorbeeld 9, dan ontvang je steeds het goedkoopste artikelen per groep gratis!

Wil je een artikel dat je gekocht hebt met deze actie ruilen of retourneren? Dat kan! Net als anders heb je op al onze producten 30 dagen bedenktijd! Wanneer je een artikel retour brengt, krijg je daarvoor het aankoopbedrag terug wat vermeld staat op je kassabon/weborder factuur. Dit is dus, in het geval dat het artikel mee heeft gedaan met de 2 + 1 gratis actie, niet de originele prijs die op het prijskaartje staat, maar de aanbiedingsprijs die je daadwerkelijk voor het artikel betaald hebt (minus de verdeelde korting van het gratis artikel).

Let wel! Wil je een artikel dat je online gekocht hebt in één van de filialen retourneren? In alle gevallen zal het artikel retour opgestuurd worden naar het hoofdkantoor. Vanuit het hoofdkantoor zal deze retour verwerkt worden en het aankoopbedrag teruggestort worden op je rekening.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.