Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Get inspired #epplejeck 

Deze nieuwe trends wil je absoluut niet missen.
Top QUUR QFlow Darkturquoise
- 50%
SALE
€ 32,95 voor € 32,95 € 16,48
Trainingsshirt Cavallo CAVALGemma Zwart
- 50%
SALE
€ 79,90 voor € 79,90 € 39,95
Bodywarmer QUUR QGin Donkergroen
- 50%
SALE
€ 99,95 voor € 99,95 € 49,98
Trainingshhirt La Valencio LVSophia Paars
- 50%
SALE
€ 42,95 voor € 42,95 € 21,48

New Arrivals!

EJ's keuze
Door te kiezen voor Roan, kies je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu.
De kleding wordt zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede garen en vezels, waardoor we 50% van het energieverbruik en de kooldioxide-uitstoot verminderen bij het proces.

Het productieproces van Roan begint bij het creëren van het best mogelijke design voor de kledingitems. We willen dat de kledingstukken functioneel, comfy maar ook stylish zijn. Zodat jij zo lang mogelijk van de kleding kunt genieten.
Raak geïnspireerd!
Raak geïnspireerd door de nieuwste collecties of door gave najaar tips van onze eigen Epplejeck'ers! Of... leer over bitten, longeren en nog veel meer. Scrol lekker door de blogs heen en houd jezelf op de hoogte van alles wat er gaande is bij ons.  🙋

6 musthaves voor je paard met mooi weer

Met de zon die hoog aan de hemel staat, is het tijd om je paard voor te bereiden op de warmere dagen die voor ons liggen. Of je nu geniet van ontspannen ritten in het bos of je paard traint voor een wedstrijd, het is essentieel om de juiste bescherming te bieden tegen de vervelende insecten en de hitte. Ontdek in deze blog de musthaves voor je paard tijdens mooi weer!

Lees meer

Optimale vliegenbescherming met de zomercollectie van QHP

Met de zomer voor de deur worden de dagen langer en is het weer tijd om heerlijk buiten te rijden in het zonnetje. Maar met de warme temperaturen komen ook de vervelende insecten tevoorschijn. Gelukkig heeft de zomercollectie van QHP een prachtige nieuwe collectie vliegbescherming ontworpen om je paard optimaal te beschermen tegen deze kleine indringers.

Lees meer

Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.