KEP Italia

32 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • KEP Italia
  • Meerdere filters mogelijk

Kep Italia

Kep Italia is een populair Italiaans merk én voorloper op het gebied van veiligheid, comfort en design van rijhelmen. Kep Italia is met pure passie opgericht in 2007 en heeft één belangrijke drijfveer: het ontwikkelen van de meest comfortabele, veilige en innovatieve rijhelm op de wereldwijde markt. Inmiddels rijden er vele (professionele) ruiters en amazones rond met een Kep Italia rijhelm, doordat ze voldoen aan hoge veiligheidseisen en het prachtige design. Het zijn absolute eye-catchers. 

Waarom kiezen voor Kep Italia?

Alle rijhelmen van Kep Italia zijn voorzien van een perfecte pasvorm. De cap is zo ontworpen dat hij bij iedereen makkelijk past. De schaal is verkrijgbaar in 2 maten, waarin een speciale Kep Italia binnenvoering past. Zo zijn er binnenvoeringen in een ronde of ovale vorm die bestaan weer uit verschillende diktes. Op deze manier past een Kep Italia helm altijd perfect.
Voor de ontwikkeling van de caps zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Dit maakt de rijhelmen veiliger en beter bestand tegen harde klappen. Kep Italia voldoet aan de VG1 veiligheidsnorm. Ook de vorm van de cap zorgt voor meer veiligheid. De achterkant van de helm is langer dan de meeste andere caps. Dat betekent dat een groter gedeelte van je kwetsbare nek beter beschermd is bij een val. De flexibele klep aan de voorzijde is ook ontworpen voor meer veiligheid. Het flexibele materiaal vangt namelijk een groot deel van de klap op, waardoor de val minder impact heeft op je hoofd.
De rijhelmen hebben daarnaast een KEP Air Control systeem. Je kunt het ventilatieniveau zelf reguleren door het rooster te openen of te sluiten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Dit is verwerkt in de luxe grill aan de voorzijde.

Kep Italia bestellen bij Epplejeck

Bestellen via onze webshop kan 24/7 vanuit je luie stoel en is zo gepiept. Gratis geleverd vanaf 49 euro (Nederland) of 99 euro (België). Betaal achteraf binnen 30 dagen en ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen. Houd je meer van een fysieke winkel? Kom dan eerst vergelijken, voelen, ruiken, passen en dan kopen in één van onze Superstores.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • KEP Italia
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!