Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

QUUR | Boost your confidence

CONFIDENT QUUR | Krijg een mega confident boost met de gloednieuwe collectie van Quur! Word jij helemaal wild van navy, zwart en donkergroen? Of haal jij juist de zomer in huis met pastel roze en lichtbruin? Wat je ook kiest, met de nieuwe items van Quur voel jij je beter dan ooit.

Blog Quur ss22

De collectie

Lange mouwen, korte mouwen, tops, showshirts, truien, vesten, wedstrijdsets, rijbroeken en rijleggings… …euhh, wat hebben ze eigenlijk niet? Quur heeft dit keer echt overal aan gedacht.

Casual

Laten we voor de verandering eens beginnen bij de ‘casual’ kleding. Wat ik misschien wel het leukste vindt aan de kleding van Quur, is dat er altijd items bij zitten die je werkelijk overal kan dragen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwe QDaylinn vesten, perfect voor op- en rondom het paard, maar ook heerlijk tijdens een middagje shoppen met vrienden. Door het ademende materiaal, de 2-weg ritssluiting en de opstaande kraag blijf je lekker warm en comfy.
 
En als je het hebt over warm en comfy dan mag de QDesi hoodie ook zeker niet ontbreken! Deze stijlvolle dames hoodie met prachtig geborduurd Quur design wordt gegarandeerd jouw nieuwe favoriete feel good trui. Met haar zachte binnen voering en steekzakken aan de voorzijde kan jouw Netflix avond beginnen. Wel weg van het design, maar ga je toch liever voor een korte mouwen shirt? Neem dan eens een kijkje bij de QDevi of QDiya. En vergeet dan niet meteen even te kijken bij de tops! Deze zijn met warm weer ook ideaal voor op en rondom het paard of tijdens een dagje uit.

quur dames casual

Bovenkleding

Dan door naar de echte sportkleding. Daar springt natuurlijk direct 1 van Quur haar lange mouwen trainingsshirts uit, namelijk de QDante. Deze gave all-over print is beschikbaar in het zwart-wit en donkergroen-wit. Beide zijn voorzien van shiny gouden details en een ritssluiting bij de hals. Het shirt is gemaakt van ultra elastische, ademende en sneldrogende stof waardoor deze niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens super comfortabel!
 
Ga je toch liever voor een wat minder opvallend design? Dan heb je vast de QDien nog niet gezien. Dit lange mouwen trainingsshirt is beschikbaar in de kleuren navy, donkerbruin, lichtbruin, donkergroen, roze en zwart. De navy, donkerbruine en lichtbruine shirts zijn afgewerkt met zilveren details en de donkergroene, roze en zwarte shirts met gouden details. Ook deze shirts zijn sneldrogend, super elastisch en ademend. Liever korte mouwen? Geen probleem! Check hier het QDjura korte mouwen trainingsshirt.
quur dames trainingsshirts 

Rijbroeken

Dan hebben ze natuurlijk de altijd favoriete rijbroeken voor dames en heren. De mannen mogen het nu eerst doen met de full grip QCaz rijbroek, beschikbaar in het donkerblauw, donkergrijs en zwart, of de knie grip QCarl rijbroek welke beschikbaar is in het donkergrijs en donkerblauw. Mocht je nou denken, wanneer komt Quur met een complete mannen lijn. Dan kan ik jullie vast verklappen, deze komt sneller dan je denkt!
Quur rijbroeken heren
 
De QNieky, QNeela en de QNovah en de QNoxx zijn aan de rijbroeken collectie van Quur toegevoegd, weliswaar op de vrouwenafdeling. De QNieky kenmerkt zich door haar chique design met twee ruime rits zakken op de voorzijde en twee steekzakken met shiny studs op de achterzijde.
 
Do you dare to stand out from the crowd? Dan is de QNeela voor jou gemaakt. Deze toffe rijbroek heeft een volledige siliconen zitvlak welke doorgetrokken wordt naar de knieën aan de voorzijden. Dit zorgt voor haar super sportieve uitstraling en unieke looks. De broek is trouwens, net als alle andere broeken van Quur, waterafstotend, krasbestendig en super comfortabel.
 
De QNovah is een iets wat stuggere broek met een hogere taille waardoor deze net iets meer steun biedt aan de onderrug dan de andere modellen van Quur. Deze rijbroek heeft prachtige details, zoals de glinsterende knopen op de faux kontzakken.
 
De QNoxx zit al iets langer in het assortiment van Quur en matched perfect bij de nieuwe collectie bovenkleding. Deze broek is iets klassieker dan de rest en kenmerkt zich door haar super zachte stof en flexibele, comfortabele pasvorm.
Quur rijbroeken dames 

Rijleggings

De QNila mag ook zeker niet ontbreken in deze blog! Deze sportieve en stijlvolle rijlegging heeft een volledig siliconen zitvlak en een fijne brede boord met prachtige gouden details. Ook deze legging is heel goed te matchen met de nieuwe bovenkleding van Quur.

Quur rijleggings

Mix & Match

Wil je de set helemaal compleet maken? Dan hebben wij de perfect match alvast voor jou gevonden. De Horsegear Volant & Ruffle dekjes matchen namelijk heel goed bij deze nieuwe collectie van Quur!

Quur Horsegear Banner


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.