Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

New in, Pivo Pod

Je training perfect filmen, zonder dat iemand je hoeft te helpen? Dat kan! Ontmoet je nieuwe trainingspartner: Pivo Pod. Met de nieuwste technologieën, word je training zonder problemen gefilmd. In deze blog leggen wij jou alles uit over dit fantastisch systeem, dat nieuw in ons assortiment is.

Hoe werkt een Pivo Pod?

In het kort uitgelegd is een Pivo Pod een innovatief apparaat dat 360 graden kan draaien. Met het statief kan je de camera neerzetten waar je het maar wilt. Zo maak je eenvoudig prachtige foto’s, video’s presentaties en livestreams. Door de populaire auto tracking functie, volgt de Pivo Pod je automatisch waar je ook gaat. Hierdoor weet je zeker dat je altijd in beeld bent. Doordat het een zeer duurzaam en compact ontwerp is, neem je de Pivo Pod eenvoudig overal mee naar toe. Door de speciale app, hoef je geen aparte software te downloaden en kan je de Pod vanaf je telefoon besturen. Zo hoef je niet de hele tijd van het paard af, om de instellingen te veranderen. Ga je voor de verandering op een andere locatie trainen? Ook dan kan je gerust de Pivo Pod meenemen. Met de verschillende pakketen, zit er altijd een set bij die het beste bij jou past!

Functies Pivo Pod

Naast dat je dus de training kan filmen heeft de Pod nog veel meer functies. Zo maak je GIF's, Clone Trail, 360 Motion Timelapses, Tiny Planets of Panoramas, in een handomdraai! Daarnaast beschikt de pod over nog veel meer functies:
  • zend uit naar je favoriete livestreamingplatforms
  • geef handsfree, aanpasbare presentaties met behulp van 4 verschillende presenteermodi
  • blijf altijd in het zicht met 360º Auto Tracking (inclusief de modi Gezicht, Lichaam en Actie volgen)
  • breng Auto Tracking naar je videogesprekken met Pivo+
  • gebruik Fun Create-modi voor direct deelbare inhoud
  • upload en deel rechtstreeks vanuit de app, geen bewerking vereist
  • verbind Auto Tracking met je favoriete apps

Pivo Pod standaard pakket

Het standaardpakket komt met een mini reiskoffer, waardoor je eenvoudig alles mee kan nemen. Daarnaast zit er natuurlijk een oplaadkabel, afstandsbiedingen en een statief bij. Met deze complete set kan je overal waar je wilt de training filmen of gave foto's maken. Met de vier volgsnelheden en horse tracking, is het filmen van je paard een eitje geworden. 

Pivo Pod starterpakket

Wil je eerst de Pivo Pod proberen? Kies dan voor het starterpakket en wordt fan van dit fantastisch systeem! In dit pakket zit natuurlijk de pod zelf, oplaadkabel, afstandsbieding en een mini reiskoffer. Ook met dit pakket kan je gebruik maken van de vier volgsnelhedenen horse tracking. 

Kortom, wil je eenvoudig kwalitatieve goede trainingsvideo’s maken? Dan is de Pivo Pod een echte aanrader. Alles van het merk Pivo shop je hier!

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.