Terug naar overzicht

Binnenkort Epplejeck Duiven

woensdag, 20 januari 2021

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat wij deze maand van start zijn gegaan met het bouwen van ons nieuwe Epplejeck filiaal in Duiven! Nog een Epplejeck filiaal erbij betekent nóg meer paardenspullen. Jippie!

De bouw is dus gestart en oh wat hebben wij er zin in! Duiven is een plaats in de Nederlandse provincie Gelderland en hoofdplaats van de gemeente Duiven. Duiven ligt vlak onder Arnhem en vlakbij het Nationaal Park Veluwezoom. 
 
Wist je dat:
•Dit het 14e filiaal van Epplejeck is?
•Dit filiaal een winkeloppervlakte van maar liefst 1.100m2 heeft?
•De MC Donalds op loopafstand van dit nieuwe filiaal zit? 

Het adres van het filiaal is:
Epplejeck Duiven
Toekomst 6
6921 PW Duiven 

*Update*

Inmiddels is er al heel veel vracht naar Duiven verzonden en zijn we ons filiaal aan het vullen met de tofste collecties en mooiste paardenitems. Zoals je op onderstaande foto's kunt zien begint het er al aardig op te lijken. Wij kunnen niet wachten om de deuren van ons filiaal nieuwe filiaal te openen, zodat jullie ons prachtige filiaal in Duiven kunnen bewonderen. Ben jij ook zo enthousiast?De opening van het filiaal is dichtbij, dus stay tuned!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!