Terug naar overzicht

Feestelijke heropening Epplejeck Nieuwegein!

vrijdag, 14 februari 2020

De oplettende shopper heeft het de afgelopen tijd al gemerkt; Nieuwegein ziet er iets anders uit of zegt gerust heel anders! De verbouwing van het Epplejeck filiaal in Nieuwegein is bijna achter de rug en de laatste puntjes worden op de i gezet. De spectaculaire heropening moet natuurlijk goed gevierd worden. Kom daarom zaterdag 15 februari en zondag 16 februari naar de feestelijke heropening van Epplejeck Nieuwegein.

Verbouwing

De afgelopen zes weken is er hard gewerkt in Epplejeck Nieuwegein. Op 6 januari begon de uitverkoop en 13 januari ging de transformatie officieel van start. Het filiaal is tijdens de verbouwing gewoon open gebleven en daarom is er stapje voor stapje gewerkt. Eerst de ene helft van het pand en vervolgens de andere helft om zo altijd ruimte te houden voor onze klanten. Nieuwe vloer, nieuwe kassa’s, nieuwe verlichting en natuurlijk een nieuwe indeling om alle producten zo mooi mogelijk te kunnen presenteren. Om alvast een klein tipje van de sluier te lichten vind je hieronder een kleine sneek peak van de verbouwing.

Acties

Bij een feestelijke opening horen natuurlijk spectaculaire acties. Zo shop je 25% korting op een artikel naar keuze en ontvangt iedereen een goed gevulde goodiebag! Daarnaast ontvang je maar liefst 30% korting op een artikel van onze huismerken Epplejeck, Barato of Quur. Tot slot is onze huidige BTW actie ook geldig in Epplejeck Nieuwegein en ontvang je 21% korting op alle artikelen uit de productgroepen; rijbroeken, wedstrijdkleding, sokken, handschoenen, beenbescherming, halsters en hoofdstellen.

Kom gezellig langs!

Een heropening is niet feestelijk zonder muziek! Tijdens het shoppen kun je daarnaast genieten van heerlijke drinks en bites.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan 15 of 16 februari langs tijdens de officiële heropening van Nieuwegein! Op zaterdag 15 februari is de winkel met een extra koopavond geopend van 10:00 – 20:00. Op zondag 16 februari is de winkel met een extra koopzondag geopend van 12:00 tot 17:00. Zien we je daar?

Houd onze social media, website en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste nieuwtjes. 

Adresgegevens 
Epplejeck Nieuwegein
Laagraven 6
3439 LG Nieuwegein 


Reguliere openingstijden

Maandag 10:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-21:00
Zaterdag 10:00-17:00

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!