Wensenlijst Categorieën

Snoepjes

18 Artikelen

Snoepjes

Je paard of pony doet altijd zijn of haar best voor je, en dat mag best beloond worden. Dit kan met paardensnoepjes, paardenmuffins of paardenrepen. Bij Epplejeck vind je lekkere en gezonde snoepjes om je paard of pony mee te belonen, zo vind je beloningen van merken zoals Likit, Sectolin, Cavalor en Epplejeck.

Wanneer beloon ik mijn paard of pony?

Je beloont je paard of pony na de training. Een voordeel van het belonen van je paard of pony is dat hij of zij sneller zal leren. Heeft jouw paard bijvoorbeeld problemen met trailer laden? Of wil je graag vrijheidsdressuur doen? Dan zijn snoepjes een handig hulpmiddel, want zodra je paard of pony iets goed doet kun je dit laten blijken door hem of haar een snoepje te geven. Op deze manier wordt het snoepje de motivatie om iets goed te doen. Als je paard of pony het eenmaal goed onder de knie heeft, kun je afbouwen met het aantal snoepjes. Hij of zij moet nu bijvoorbeeld twee keer hetzelfde trucje goed doen, voordat hij of zij de beloning ontvangt.

Welke beloning kies ik?

In ons assortiment vind je muffins, paardensnoepjes en paardenrepen. Bij het oefenen van vrijheidsdressuur of trailer laden of als je paard of pony keurig naar jou toe komt in het land kun je het beste kiezen voor paardensnoepjes. In ons assortiment vind je snoepjes van Cavalor. De Cavalor Crunchies zijn suikerarm en melasse vrij en dus ideaal voor paarden en pony’s die gevoelig zijn voor suiker. Een andere gezonde beloning zijn de Sectolin Vazuintjes, met kruiden- en vanillesmaak. Houdt je van variatie? Kies dan voor Epplejeck Snoepvariatie!
Is je paard of pony jarig en wil je hem of haar trakteren op een heerlijke muffin? Dan kun je kiezen voor kant en klare muffins van Stud Muffins. Ben jij een echte keukenprinses? Dan is de Horse Muffin Mix echt iets voor jou!
Je paard of pony trakteren op een lekkere reep? Daarvoor vind je in ons assortiment de Likkit Treat Bars. De Likkit Treat Bar set van vier verschillende repen in de smaken appel, wortel, kersen en mint of de losse Likit Treat Bar in de smaak kers zijn overheerlijke traktaties.