Wensenlijst Categorieën
Jouw filters

Filters

Categorieën

Filter op categorieën

Merk

Verwijder alle filters
×

Duo Protection

1 product gevonden

Duo Protection Hoefvet

Duo protection is een 100% natuurlijke hoefvet dat is gemaakt van paardenvet. Duo Protection trekt in de hoeft, houdt de hoef van binnenuit vochtig en sluit de hoef niet af. In paardenvet zit glycerine en dit trekt vocht aan. Hierdoor krijg je een snellere groei van de hoorn en een stevigere structuur van de hoeft. Het is tevens te gebruiken op leer. Het beschermt en voedt het leer.

Het bedrijf Duo Protection is opgericht door Simone Vlietstra en Gerrit Jan van Enck. Doordat hun eigen paard slechte hoeven had, zijn ze op zoek gegaan naar een natuurlijke oplossing. Het omsmelten van paardenvet en smeren op de slechte hoeven, zette zich al snel om in een positief resultaat. In 2014 hebben ze besloten om officieel met dit 100% natuurlijk product op de markt te komen. Met inmiddels vele, positieve reacties is Duo Protection de hoefverzorging van de toekomst.

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!