Papo

14 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Papo
  • Meerdere filters mogelijk

PAPO

De speelgoedfiguren van PAPO zijn van hoogwaardige kwaliteit en blijven daardoor mooi. De figuurtjes zijn met de hand beschilderd. Doordat ze heel gedetailleerd worden beschilderd, lijken ze levensecht. 

Paarden & Pony's 

De prachtige paarden en pony's lijken net echt. Zo heb je bijvoorbeeld een Shetland pony met een zadeltje,een showende Tinkerof gaat je hart sneller kloppen van het Appaloosa veulen.

Magische eenhoorns

Natuurlijk kunnen de eenhoorns niet ontbreken, dus voor de unicorn fans hebben hebben we een leuke collectie van eenhoorns te koop. Voor ieder wat wils: een roze, blauwe, baby of gouden eenhoorn

Accessoires 

Voor de speelgoedpaardjes hebben we ook een leuke set met harnachement. Daarnaast zijn er nog verschillende ruitertjes voor op de paarden en pony's. Laat ze lekker rondrijden bij de Pony Club. Met alle paarden, amazones en spulletjes heb je oneindig speelplezier.

Bestel gauw jouw favoriete figuurtjes! 

Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- (Nederland) of €99,- (België). Betalen kan achteraf binnen 14 dagen.
Retourneren kan binnen 30 dagen. Ruilen kan alleen in één van onze winkels
 
Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, ruiken, passen en dan kopen type? 
Kom dan shoppen in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Papo
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!