Passier

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Passier
  • Meerdere filters mogelijk

Passier

Het Duitse merk Passier is opgericht op 17 september 1867 door Georg Christian Passier en vestigt zich sinds 2015 in Langenhagen (Duitsland). De jarenlange ervaring maakt Passier een absoluut begrip in de paardenwereld. Passier maakt voor haar producten gebruik van zeer sterk, soepel en zacht leer. Passier haar paardenspullen assortiment breidt telkens uit. Behalve zadels en hoofdstellen heeft Passier ook producten als dekjes, beenbeschermers, halsters en beugelriemen in haar product assortiment.

Passier zadels, hoofdstellen en andere paardenspullen

Passier ontwikkelt zadels voor verschillende disciplines zoals springzadels, dressuurzadels, veelzijdigheidszadels en eventingzadels. Passier is altijd bezig met het vernieuwen en verbeteren van producten. Hierdoor kan Passier producten van hoge kwaliteit op de markt brengen. Een Passier hoofdstel is zeer elegant en degelijk waardoor je er jarenlang plezier mee kunt beleven. Om het lederwerk goed te kunnen verzorgen heeft Passier speciaal zadelzeep en lederbalsem ontwikkelt. De zadeldekken van Passier zijn zeer chique en tot in detail afgewerkt. Inmiddels heeft Passier ook beenbeschermers ontwikkelt, deze zijn zeer stijlvol, comfortabel en hebben een schokabsorberende werking.

Handgemaakt Passier zadel

Een uniek feitje is dat net zoals bij de start van het bedrijf alle zadels van Passier met de hand worden gemaakt. Ieder zadel heeft een uniek nummer, dit nummer staat op de zadelflap onder de naam en zadelmaat. Door dit nummer is het mogelijk om te traceren wanneer een zadel is geproduceerd en naar welke retailer het is gestuurd. Op deze manier hoeft er nooit onduidelijkheid te bestaan over de leeftijd van een zadel.

Passier hoofdstel kopen

Kwaliteitsvolle Passier paardenspullen koop je natuurlijk bij Epplejeck. Je kunt online bestellen via onze webshop of kom shoppen in één van de Epplejeck filialen. Je bestelt gratis vanaf 49 euro en betaalt achteraf binnen 14 dagen. En ook ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 30 dagen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Passier
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!