Pharmahorse

21 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Pharmahorse
  • Meerdere filters mogelijk

Pharmahorse

Pharmahorse is in 2009 opgericht uit twee families, een die een passie had voor de paarden en een die passie had voor voedingssupplementen. De oprichters van Pharmahorse viel het op dat de meeste supplementen vol zaten met onnodige vul- en smaakstoffen.

De supplementen van Pharmahorse zijn hoog gedoseerd en zuiver, dit is een van de redenen dat Pharmahorse zich onderscheid van andere supplementen. De Pharmahorse supplementen zijn van farmaceutische kwaliteit zonde onnodige vul- en smaakstoffen. Hierdoor zijn vele internationale ruiters fan van Pharmahorse. Alle producten van Pharmahorse zijn van HGQ, Human grade quality, 100% suikervrij en gegarandeerd dopingvrij. Uitzondering op de Pharmahorse RED producten.

Pharmahorse Supplementen

Pharmahorse heeft verschillende supplementen zoals lijnzaadolie, MSM, Glucosamine, magnesium, Biotine, Elektrolyten, Psyllium, spirulina en vitamine E+. Niet alleen verkoopt Pharmahorse supplementen voor paard, maar ook voor honden en katten, verkoopt Pharmahorse kruiden en verschillende bundels voor maag & darm, spieren, hoeven en gewrichten

Pharmahorse Red Producten

De RED productlijn van Pharmahorse bestaat uit duivelsklauw en valeriaanwortel. Deze twee supplementen staan beide op de dopinglijst van de FEI. De Pharmahorse Duivelsklauw wordt traditioneel gebruikt voor gewrichten, het komt vanuit Zuid-Afrikaanse boden en de naam is te danken aan de klauw vorm van de plant. Duivelsklauw zijn de wortels van de plant die worden gedroogd en gemalen. Duivelsklauw helpt dus bij de gewrichtsfunctie en helpt bij de spijsvertering. Valeriaanwortel is een plant die komt uit delen van Europa en Azië, het supplement is de gedroogde wortel van de Valeriaanplant. Valeriaanwortel helpt bij innerlijke rust, helpt bij geestelijke inspanning en druk en werkt ontspannend.

Pharmahorse supplementen kopen?

Ben je opzoek naar supplementen voor jouw paard? Dan is dit makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever wat extra informatie over de supplementen door van onze medewerkers? Kom dan shoppen in één van onze filialen!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Pharmahorse
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!