Rapide

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Rapide
  • Meerdere filters mogelijk

Rapide

Rapide is al méér dan 100 jaar producent van leder- en hoefverzorgingsproducten. De hoogwaardige kwaliteitsproducten zijn zeer populair in de paardensport over de gehele wereld. Veel bekende topruiters gebruiken al jaren de producten van Rapide. Goed onderhoud van je leder is super belangrijk om de levensduur te verlengen. Bij intensief gebruik van je lederen product kan het collageen van het leder verzwakken, beschadigen of zelfs barsten of scheuren. Voor een optimale verzorging van het leder vind je alles wat je nodig bent natuurlijk bij Epplejeck!

Lederolie

Is het al een tijdje geleden dat je voor het laatst je mooie hoofdstel en je favoriete lederen paard rijlaarzen hebt onderhouden? De lederolie van Rapide is zeer geschikt voor het zware en achterstallige onderhoud van leder. De olie bevat zeer hoogwaardige minerale oliën, trekt zeer goed in het leder en conserveert het leder optimaal. Wordt veel gebruikt voor het onderhoud van onder andere paard rijlaarzen, tuigleer, zadels en hoofdstellen.

Ledergel

Ben je heel zuinig op je lederen spullen en onderhoud je deze regelmatig dan is de ledergel zeer geschikt doordat de gel zuinig in gebruik. Ledergel van Rapide is een reinigend en voedend onderhoudsmiddel speciaal ontwikkeld voor leder. Je houdt je leder soepel, waterafstotend en geeft een opvallende glans. De gel bevat onder andere bijenwas en minerale oliën.

Lederdressing

Rapide lederdressing is een reinigend en voedend onderhoudsmiddel welke geschikt is voor vrijwel alle lederen producten. Onder andere tuigen, lederen laarzen, tassen, riemen, schoenen, meubelen, hoofdstellen, zadels en ga zo maar door! Door regelmatig onderhoud blijft het leder soepel, waterafstotend en verleng je de levensduur van je lederen product. De lederdressing van Rapide voorkomt tevens uitdroging en barsten.

Hoefolie

Wil je de hoeven van je paard of pony extra verzorgen en laten glimmen? De hoefolie van Rapide is speciaal ontwikkeld voor beschermen van de hoeven tegen hoornkloven en afsplinteren. Bij regelmatig gebruik zorgt de hoefolie voor een optimale conditie van de hoeven van je paard of pony. Natuurlijk geeft hoefolie ook extra glans, zodat de hoeven er verzorgt uitzien.

Hoef- en leder verzorgingsproducten bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf €49,- binnen Nederland en €99,- in België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen. Wil je iets retourneren? Dat kan binnen 30 dagen. Een artikel, gekocht in onze webshop, kun je alleen ruilen in een winkel van Epplejeck.Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Rapide
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!