StudShu

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • StudShu
  • Meerdere filters mogelijk

StudShu

Kalkoenen, stoten of proppen, hoe je ze ook noemt, om ze op een stressvol wedstrijdterrein in te draaien kan lastig zijn. StudShu biedt sinds maart 2012 dé perfecte oplossing. StudShu hoefschoen is een beschermende hoes die over de kalkoenen past. Op deze manier kan je paard comfortabel met kalkoenen op de trailer worden gezet. Dit betekent dat je de kalkoenen thuis, in alle rust alvast kunt indraaien om vervolgens de hoefschoenen van StudShu eromheen te doen. De hoefschoenen zijn veilig in gebruik, en gemaakt van sterk, slijtvast kunststof. Door de universele maat zijn de hoefschoenen van StudShu geschikt voor ieder type hoef.

Hoefschoenen van StudShu

StudShu hoefschoenen kun je eenvoudig over kalkoenen heen plaatsten. De hoef met beschermhoes blijft hierdoor recht en evenwichtig staan op een harde ondergrond, zoals bijvoorbeeld een paardentrailer. De StudShu hoefschoenen zorgen voor een substantiële vermindering van abnormale druk op het hoefbeen, hoefgewricht en hoefkatrol gebied. Op deze manier kun jij je paard veilig vervoeren in de trailer zonder dat je paard de hele rit schuin op zijn hoeven staat en de bodem en/ of je paard beschadigt. Eenmaal aangekomen op wedstrijd hoef je alleen nog maar de StudShu’s eraf te halen en vervolgens ben je klaar om in actie te komen. Eventueel kun je tussen de proeven of parcoursen de StudShu hoefschoenen opnieuw erom doen en je paard weer op de trailer zetten. StudShu hoefschoenen zijn geschikt voor gangbare kalkoenen met een lengte van 15mm tot 25mm.

StudShu hoefschoenen kopen

Zorg dat jij je goed voorbereidt op het grasseizoen en haal ook de populaire Studshu hoefschoenen in huis. Je koopt StudShu hoefschoenen natuurlijk bij Epplejeck! Bestel gratis vanaf 49 euro. Betaal achteraf binnen 14 dagen. En ruilen of retourneren kan ook gemakkelijk binnen 30 dagen. Wil je eerst kunnen voelen en aanraken voordat je ze koopt? Kom dan shoppen in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • StudShu
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!