Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Beenbescherming voor op de trailer

Eén van de belangrijkste dingen die nodig tijdens transport nodig zijn, zijn goede beenbeschermers voor je paard. Tijdens transport gebruik je voor je paard transportbeschermers. Deze beenbeschermers beschermen het paardenbeen tegen verwondingen. Je paard dient goed zijn evenwicht te houden wanneer je bijvoorbeeld een afslag neemt of de rotonde oprijdt. Wanneer je paard uit balans raakt, bestaat er een kans dat hij per ongelijk zichzelf verwond door zichzelf aan te tikken. De transport en stal boots van Epplejeck zijn populaire transportbeschermers omdat deze een uitwasbare voering hebben en het zachte neoprene voering optimale bescherming biedt.

Wat heb ik nodig voor in de trailer?

Met welke paardenspullen moet jouw trailer uitgerust zijn? Er zijn een aantal producten uit onze shop die het transport van je paard en alles wat er bij komt kijken iets gemakkelijker maakt. Zo kun je een gevulde hooinet ophangen zodat je paard lekker kan peuzelen en zich niet snel zal vervelen. Het is altijd een goed idee om je paard op de trailer vast te zetten met een sterke, geplastificeerde ketting met paniekhaak. Mocht je paard op de trailer in paniek raken, dan zal de ketting losschieten. Wanneer je paard graag met zijn staart schuurt tijdens transport, dan is het gebruiken van een staartbeschermer zeker een aanrader. Ga je in hartje zomer op pad en zet jij je paard volledig bezweet weer op de trailer? Dan is het een goed idee om de Rinsekit Portable Shower mee te nemen. De Rinsekit is een complete, draagbare douche die onder druk werkt. Zo kun jij je paard afspoelen wanneer er geen waterslang of kraan in de buurt is. De draagbare douche werkt zonder elektriciteit, pomp of batterijen en wordt geleverd met een spraykop die voorzien is van 6 verschillende standen.

Artikelen voor op transport online bestellen

Alles voor op transport bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- (Nederland) of 99,- (België). Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen. Ruilen of retourneren is geen probleem en kan altijd binnen 30 dagen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!