Vertargil

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Vertargil
  • Meerdere filters mogelijk

Vertargil

De groene leem van Vertargil is sterk reinigend, rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen. Vertargil groene leem blijkt een uitzonderlijk goed natuurlijk middel te zijn om heling van wonden en huidaandoeningen te stimuleren. Bij paarden kan Vertargil onder andere worden ingezet bij peesklap, mok, schimmels en kneuzingen.

Groene leem van Vertargil

Groene leem is een levende stof, rijk aan mineralen, sporen en enzymen. Groene leem lijkt de krachtigste leem onder de leemsoorten te zijn en is sterk reinigend. Van alle soorten klei is groene leem de meest werkzame mits deze zongedroogd is. De leem krijgt haar groene kleur door bestanddelen zoals mineralen, oxyden en hydroxyden. Groene leem werkt ondersteunend bij tal van aandoeningen en problemen. Groene leem ademt en sluit de huid niet af. Je kunt groene leem zowel gebruiken voor inwendig als uitwendig gebruik. Voor uitwendig gebruik wordt groene leem onder andere gebruikt voor dikke benen, wondjes en ter bescherming van de huid, staart en manen. Zorg er wel voor dat de groene leem niet te lang op een open wond blijft zitten, afvalstoffen kunnen dan geen uitweg naar buiten vinden en slaan daardoor naar binnen uit. Hierdoor kunnen infecties ontstaan. Na gebruik kun je de klei afspoelen met lauw water, stukjes die blijven zitten hoef je er niet af te halen, daar doet de klei nog steeds haar werk.

Vertargil groene leem kopen

Ervaar zelf de werking van Vertargil groene leem en koop Vertargil bij Epplejeck. Bestellen kan via de webshop van Epplejeck gemakkelijk en snel. Bestellen is gratis vanaf 49 euro. Achteraf betalen is mogelijk binnen 14 dagen, en ook ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen. Wil je toch liever eerst vergelijken, voelen en ruiken voordat je koopt? Kom dan gauw shoppen in één van de Epplejeck filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Vertargil
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!