Acavallo

Acavallo

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Acavallo
  • Meerdere filters mogelijk

Acavallo

Acavallo creëert producten voor het welzijn en de bescherming van je paard. Acavallo helpt je om de sportprestaties van jou en je paard te verbeteren. Het merk Acavallo is opgericht in 2003 door Mauro Benettie en Monica Speroni in Italië. Met passie en respect voor paardrijden voorop, werd Acavallo al snel internationaal op de kaart gezet.

Bij Epplejeck zijn de kinkettingbeschermer en bitringen van Acavallo verkrijgbaar. De kinkettingbeschermer bestaat uit zeer comfortabel soft gel waardoor deze extra zacht is voor de huid. Ook de bitringen van Acavallo bestaat uit comfortabel gel. De bitringen zijn eenvoudig aan het bit te bevestigen en voorkomt irritaties van de mondhoeken. Daarnaast zorgen de bitringen ervoor dat het bit niet meer door de mond van het paard heen en weer kan gaan. 

Bitringen of een kinkettingbeschermer bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf €49,- binnen Nederland en €99,- in België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Wil je iets retourneren? Dat kan binnen 30 dagen. Een artikel, gekocht in onze webshop, kun je alleen ruilen in een winkel van Epplejeck.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Acavallo
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!