Acavallo

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Acavallo
  • Meerdere filters mogelijk

Acavallo

Het Italiaanse merk Acavallo is opgericht in 2003 en helpt jou om de sportprestaties van jou en je paard te verbeteren.  Acavallo ontwikkelt producten in nauwe samenwerking met internationale topruiters. Bij Epplejeck vind je diverse Acavallo producten waaronder de kinkettingbeschermer en bitringen

Kinkettingbeschermer van Acavallo

De kinkettingbeschermer bestaat uit zeer comfortabel soft gel waardoor deze extra zacht is voor de huid. Ook de bitringen van Acavallo bestaat uit comfortabel gel. De bitringen zijn eenvoudig aan het bit te bevestigen en voorkomt irritaties van de mondhoeken. Daarnaast zorgen de bitringen ervoor dat het bit niet meer door de mond van het paard heen en weer kan gaan. 

Acavallo bestellen bij Epplejeck

Acavallo producten bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf €49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Liever zelf vergelijken, voelen en passen? Kom dan langs in één van onze filialenWil je iets retourneren? Dat kan binnen 30 dagen. 

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Acavallo
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!