Terug naar overzicht

Nieuw! eQuick beenbescherming

dinsdag, 03 juli 2018

Beenbeschermers met technische innovaties, niks nieuws toch? Dan heb je de gepatenteerde beenbescherming van ons nieuwe merk eQuick nog niet ontdekt! EQuick heeft hoogwaardige beenbescherming met eFluidgel-technologie. Gel in een beenbeschermer? Ja, echt waar! Je leest er hieronder alles over.

eQuick Italian style and design
Ben jij opzoek naar technische én hoogwaardige beenbescherming met een vleugje Italiaans temperament? Dan zijn de beenbeschermers van eQuick echt iets voor jou. De mensen achter eQuick hebben een prachtig Italiaans design gecombineerd met de beste kwaliteit. Het merk heeft al jarenlange ervaring op het gebied van sporttechnische apparatuur voor paarden. Ze zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de technologie om onze paarden de beste beenbescherming te bieden. EQuick onderscheidt zich op de markt door de gepatenteerde eFluidgel-technologie. 
 
eFluidgel-technologie
Je zult vast denken: wat voor functie heeft deze gel dan in de beenbeschermer? Deze gel zit in een speciale bubbel in de schaal van de beschermer. De lucht- en gelcompressie vermindert de impact op het been van je paard en absorbeert de schokken optimaal. Het is bewezen dat de eShock beenbeschermers mét de eFluidgel-technologie 4 keer beter de schokken absorbeert dan normale beenbeschermers. Hoe vet! Dit gepatenteerde systeem vangt de energie van de schokken en het aantikken op, zodat de pezen van je paard minder schade oplopen. Deze gelbubbel loopt verticaal over de beenbeschermer, zodat het paardenbeen op verschillende plekken beschermd is. 
 
In het assortiment van eQuick vind je peesbeschermers, kogelbeschermers en springschoenen voor dressuur, springen en eventing. Nog steeds nieuwsgierig? Lees dan verder. 
 
De eShock beenbeschermers voor het springen zijn voorzien van de eFluidgel-technologie en zijn er voor het voor- en achterbeen. De anatomische vormgeving zorgt ervoor dat het been van je paard tijdens het springen niet wordt geblokkeerd en dat schokken optimaal worden geabsorbeerd. De voering is wasbaar dus super handig. Bekijk hier de zwarte eShock peesbeschermers en de kogelbeschermers. Ze zijn ook verkrijgbaar met extra fluffy bont. 

De eLight modellen zijn peesbeschermers en kogelbeschermers voor alledaags gebruik en speciaal ontwikkelt voor springen. Ze zijn waterbestendig, lichtgewicht en supercomfortabel. Dit maakt ze erg geschikt voor jonge paarden. Ze zijn verkrijgbaar zwarte en in bruine kleur, maar daarnaast ook in neopreen en met fluffy bont voering. Deze peesbeschermers zijn goed te combineren met de eQuick springschoenen van zacht neopreen. Springschoenen zijn flexibel, sterk en zeer comfortabel.

De eKur beenbescherming is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige benen van dressuurpaarden. Deze beenbeschermers sluiten perfect aan om het been en zorgen voor een maximale bescherming van de meest kwetsbare gebieden voor trauma en kneuzingen. De kogel blijft vrij in zijn beweging door het technische ontwerp. De kunststof versteviging geeft protectie tegen aantikken en beschermt de boots bovendien tegen slijtage. Deze dressuurboots zijn innovatief, veilig, zeer licht en makkelijk wasbaar. Daarnaast hebben deze Ekur boots een gepatenteerd Quick Release-systeem, waardoor je de peesbeschermers in minder dan 1 seconde kan losmaken. Supersnel, dus superveilig voor jou en je paard. Je kunt deze Ekur Luxury bont beenbeschermers krijgen voor het voorbeen en het achterbeen.

Kortom, train like an athlete win like a champion met de eQuick beenbescherming. Heeft deze technologie je aandacht getrokken? Klik hier om alle beenbeschermers van Equick te bekijken.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!