Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuw! eQuick beenbescherming

Beenbeschermers met technische innovaties, niks nieuws toch? Dan heb je de gepatenteerde beenbescherming van ons nieuwe merk eQuick nog niet ontdekt! EQuick heeft hoogwaardige beenbescherming met eFluidgel-technologie. Gel in een beenbeschermer? Ja, echt waar! Je leest er hieronder alles over.

eQuick Italian style and design

Ben jij opzoek naar technische én hoogwaardige beenbescherming met een vleugje Italiaans temperament? Dan zijn de beenbeschermers van eQuick echt iets voor jou. De mensen achter eQuick hebben een prachtig Italiaans design gecombineerd met de beste kwaliteit. Het merk heeft al jarenlange ervaring op het gebied van sporttechnische apparatuur voor paarden. Ze zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de technologie om onze paarden de beste beenbescherming te bieden. EQuick onderscheidt zich op de markt door de gepatenteerde eFluidgel-technologie. 
 
eFluidgel-technologie
Je zult vast denken: wat voor functie heeft deze gel dan in de beenbeschermer? Deze gel zit in een speciale bubbel in de schaal van de beschermer. De lucht- en gelcompressie vermindert de impact op het been van je paard en absorbeert de schokken optimaal. Het is bewezen dat de eShock beenbeschermers mét de eFluidgel-technologie 4 keer beter de schokken absorbeert dan normale beenbeschermers. Hoe vet! Dit gepatenteerde systeem vangt de energie van de schokken en het aantikken op, zodat de pezen van je paard minder schade oplopen. Deze gelbubbel loopt verticaal over de beenbeschermer, zodat het paardenbeen op verschillende plekken beschermd is. 
 
In het assortiment van eQuick vind je peesbeschermers, kogelbeschermers en springschoenen voor dressuur, springen en eventing. Nog steeds nieuwsgierig? Lees dan verder. 
 
De eShock beenbeschermers voor het springen zijn voorzien van de eFluidgel-technologie en zijn er voor het voor- en achterbeen. De anatomische vormgeving zorgt ervoor dat het been van je paard tijdens het springen niet wordt geblokkeerd en dat schokken optimaal worden geabsorbeerd. De voering is wasbaar dus super handig. Bekijk hier de zwarte eShock peesbeschermers en de kogelbeschermers. Ze zijn ook verkrijgbaar met extra fluffy bont. 


Kortom, train like an athlete win like a champion met de eQuick beenbescherming. Heeft deze technologie je aandacht getrokken? Bekijk hier alle beenbeschermers van eQuick.


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.