Terug naar overzicht

Vind je Buitenrit - handschoenen Epplejeck Negombo

dinsdag, 28 augustus 2018

Ik ben Patty Casander, oprichter van Vind je Buitenrit. Dit is hét platform waar je een buitenrit te paard kunt vinden, reviews van andere ruiters kunt lezen en een buitenrit kan reserveren. Tijdens de vele buitenritten test ik producten voor Epplejeck.

Tijdens een buitenrit kan ik niet zonder rijhandschoenen. Mijn huid is heel dun, dus zonder handschoenen heb ik gelijk blaren of gaan mijn handen zelfs open. Daarom test ik deze keer de rijhandschoenen Epplejeck Negombo.

Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, wit en donkerbruin. Ik heb voor de bruine kleur gekozen, omdat het mooi bij mijn bruine Epplejeck Jodhpurs past.

Chique, leren look
De rijhandschoenen ogen rustig. De details die erop zitten, zijn subtiel en zorgen dat de handschoenen ook weer niet té saai worden. Ze zijn gemaakt van imitatieleer. Hierdoor hebben de handschoenen de chique look van leer, terwijl de prijs van de handschoenen erg vriendelijk is. Je hebt ze al voor 19,95.

Pasvorm
Ik heb hele kleine handen, vaak maat S of XS. Van deze handschoen heb ik maat S en die zitten goed. Ze sluiten mooi aan en passen goed bij de vingers. Alleen op de rug van mijn hand heb ik iets ruimte over.

Telefoon bedienen met handschoenen aan
Tijdens de buitenritten maak ik vaak foto’s of video’s. Ik ontdekte tijdens de rit dat het materiaal van de handschoenen zo is ontwikkeld dat je er ook je telefoon mee kan bedienen. Je kunt ze dus gewoon aanlaten en een foto maken. Ideaal!

Wassen in de wasmachine
Rijhandschoenen slijten bij mij altijd heel snel, sommige zien er na één buitenrit al niet meer uit. Deze handschoenen heb ik inmiddels vaak gedragen en ze zijn nog steeds mooi. Het materiaal kan dus wel wat hebben. Ook handig, de handschoenen kun je wassen in de wasmachine.

Conclusie:
Hele fijne, basic rijhandschoenen met een mooie look en fijne details. Het materiaal kan wat hebben en het is erg fijn dat je je telefoon kunt bedienen, terwijl je de handschoenen draagt. 
 
Ik ga ook maar even de witte handschoenen voor op de wedstrijden bestellen. 

Shop hier jouw handschoenen Epplejeck Negombo voor maar €19,95.    Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!