Terug naar overzicht

Romy rijdt voor het eerst met eQuick Flexia beugels!

donderdag, 11 juni 2020

De evolutionaire stijgbeugels van eQuick Flexia geven jou als een ruiter en goede stabiliteit in iedere positie. Hierdoor wordt de druk op de enkels en knieën verminderd. EJ’er Romy heeft de beugels getest, voldoen ze echt aan de verwachtingen?

Wauw, nadat ik met deze beugels heb gereden, merk ik dat ik het effect van goede beugels altijd heb onderschat! 

Omdat de beugels heel licht van gewicht zijn, was ik in eerste instantie bang dat ik ze makkelijker zou gaan verliezen. Maar door het brede voetbed heb je juist meer steun in de beugel, waardoor dit totaal niet het geval is. Ik ben erg gevoelig voor blessures met mijn knieën maar door het veersysteem in de beugel heb ik dit als erg positief ervaren. 

Het paard dat ik momenteel rijd, heeft nog wat moeite met het vinden van zijn balans. Super fijn dus dat deze beugels mij helpen om beter in balans te blijven zitten. Op deze manier kan ik mijn paard zo optimaal mogelijk ondersteunen. En door de steun die de beugels geven, wordt zelfs mijn beenligging stabieler! 

Ook tijdens het springen zijn deze beugels heel fijn, de schokken bij de landing worden goed geabsorbeerd door de beugels, waardoor je er zelf geen last van hebt. 

Buiten de positieve effecten van de beugels, zien ze er ook nog eens heel stijlvol uit, een echte aanrader dus!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!