Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

EJ’s Lookbook zomercollectie 2022

Met de zomercollectie van 2022 stralen jij en je paard tijdens de trainingen. Om je een handje te helpen, zodat je het mooiste setje voor je paard uitzoekt hebben wij de website afgespeurd. Benieuwd naar de setjes die het beste bij het vachtkleur van je paard hoort? Lees dan snel verder!

EJ Lookbook zomer deel 3

Steel Blue

Be bluetiful. Met deze tint blauw ben jij de trend voor! De set is stijlvol maar toch speels, perfect voor de zomer.
Lookbook blauw

Lichtgroen

I a green. Veel mensen zeggen altijd groen moet je doen, dat is ook zo in dit geval. Het is niet alleen dé modekleur van 2022, maar ook stijlvol. Met de zachte tint van groen lijk jij te stralen tijdens de training.
Lookbook groen

Créme

Keep it simple, keep it classic, keep it crème! Met een crème kleur kan je nooit de plank mis slaan. Het ziet er chique en stijlvol uit en is heel makkelijk te combineren met andere kleuren.
lookbook creme

Indigo

Be who you wanna be! Met deze Indigo kleurige set, kan je niet wachten met trainen. De felle kleur geeft je gelijk een zomerse vibe en brengt een lach op je gezicht.
Lookbook paars

Hot Pink

Pink isn’t just a color, it’s an attitude! Roze, roze en nog eens roze. Deze kleur is echt niet meer weg te denken uit je kast. Met deze knalkleur straal jij één en al zomer uit.
Lookbook roze

Hemelsblauw

Nothing but blue skies. Wanneer je denkt aan de zomer denk je al de straal blauwe lucht. Dit is het perfecte setje omdat ook uit te stralen. Als je met setje niet de zomer in je bol krijgt, weten wij het ook niet meer.
Lookbook blauw


Lookbook zomer deel 2

Grijs

Grey is the queen of colours! De kleur grijs is altijd wel met iets combineren en staat ook nog eens chique.
Lookbook grijs

Wijnrood

Partner in wine! Je paard is natuurlijk je allerbeste maatje, in deze wijnrode set shinen jullie samen.
Lookbook rood

Royal Blue

Be loyal in Royal Blue! Wees de koning van stal met deze gave Koningsblauwe set.
Lookbook blauw

Mint

It is mint to be! Wees een trendsetter met de frisse mint kleur. Groen is al helemaal en deze kleur is de next level.
Lookbook mint

Baby roze

Pink is my power colour! Roze is altijd een must have kleur voor de zomer, en als je naar deze set kijkt snappen wij het wel. Je krijgt spontaan zin de zomer.
Lookbook roze

Zwart

Black is my happy colour! Mysterieus, tijdloos en chique, deze zwarte set heeft het allemaal. Vul snel je zwarte collectie aan met de nieuwste zomerartikelen.
Lookbook zwart

Lookbook deel 1

Limoen groen

Enjoy the lime things! Tegenwoordig kan je niet meer om de kleur groen heen, niet alleen de lente komt eraan maar in de winkel is deze kleur ook terug te vinden. Voskleurige paarden staan bekend om hun karakter. Gooi een lime kleurig setje op je vospaard, gegarandeerd dat de kleuren elkaar versterken en het één en al kracht uitstraalt.
Lookbook groen

Koraal roze

It is the summer of love met deze set van LeMieux! Als deze kleur je niet aan de zomer laat denken, weten wij het ook niet meer. Als je deze tint roze ziet kan het heftig overkomen, maar leg het op een blond paard en het valt mooi samen.
Lookbook roze

Paars

Don’t worry, be purple! Een elegantere look krijg je niet als een paars setje op een wit paard hebt. Beide kleuren staan voor elegantie en dat is ook te zien in deze combinatie.
Lookbook paars

Golden Brass

Brown never goes out of fashion, brown is fashion. Ook in 2022 is bruin dé modekleur! Misschien zou je niet snel denken om een bruin setje op een zwart paard te leggen maar een betere combinatie is er niet.
Lookbook goud

Ice Blue

Ice, Ice, Baby! Breng de koelte naar je training met de Ice Blue set van Anky. De kleur en print zijn helemaal in deze zomer. Leg de set op een bruin paard en een meer betoverende macht vind je niet.
Lookbook blauw

Navy

Navy, always feels so classic and chic. Dat de kleur Navy de harten van de meeste paardenmensen heeft overwonnen is wel bekend. Maar een donkerblauwe set staat fantastisch op een (licht) gevlekt paard. Door donkere kleuren met lichte kleuren te combineren wordt een mooi contrast gecreëerd. Het allerbeste aan deze kleur is dat het voor elk seizoen kan aangezien Navy tijdloos is!
Lookbook blauw

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.